Gwyneth Paltrow a împlinit 48 de ani: 20 de imagini în care vedeta arată senzațional

Desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume, Gwyneth Paltrow e la doi pași de 50 de ani. Dar continuă să nu trădeze acest lucru.

Gwyneth Paltrow se apropie de 50 de ani, dar o face cu grație și fără să se îngrijoreze. După o carieră bogată, actrița care a cucerit Oscarul cu rolul din "Shakespeare in Love" (1998) s-a maturizat profesional, a devenit o voce influentă în materie de lifestyle, a divorțat și s-a recăsătorit. Trăgând linie, Gwyneth Paltrow continuă să rămână în centrul atenției în lumea filmului, dar este mult mai vizibilă prin acvititatea pe care o dedică brandului ei de lifestyle, Goop, vedeta fiind CEO-ul companiei.

Născută pe 27 septembrie 1972, Paltrow a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul "Seven" (1995), în care l-a avut partener pe Brad Pitt.

După rolurile din comedia romantică "Dincolo de uşi/ Sliding Doors" (1998) şi thrillerul "O crimă perfectă/ A Perfect Murder" (1998), Gwyneth Paltrow a devenit celebră pe plan mondial graţie rolului din "Shakespeare îndrăgostit/ Shakespeare in Love" (1998), care i-a adus premiul Oscar şi Globul de Aur.

Actrița s-a remarcat apoi în filme precum "Talentatul domn Ripley/ The Talented Mr. Ripley" (1999), "O familie genială/ The Royal Tenenbaums" (2001), "Uşuraticul/ Shallow Hal" (2001) şi "Dovada/ Proof" (2005).
Din 2008, actriţa americană a interpretat rolul Pepper Potts, asistenta şi iubita personajului Iron Man din francizele cinematografice "Iron Man" şi "The Avengers".



Gwyneth Paltrow a fost căsătorită cu liderul trupei Coldplay, Chris Martin, cu care are doi copii. Ei s-au despărţit în 2014, iar divorţul a fost finalizat în 2016, după 13 ani de la căsătorie. Actriţa s-a căsătorit cu producătorul de televiziune Brad Falchuk în septembrie 2019, după o relație de peste trei ani.

Vedeta a rămas în relații bune cu Chris Martin, iar solistul trupei Coldplay este prieten cu Brad Falchuk.

De altfel, actrița și fostul ei soț își petrec deseori timpul alături de copiii lor, Apple și Moses.

Citește și: Catherine Zeta-Jones a împlinit 51 de ani. Cum arăta soția lui Michael Douglas în tinerețe


Desemnată în 2013, de revista People, cea mai frumoasă femeie din lume, Gwyneth Paltrow este creatoarea site-ului de lifestyle Goop şi a magazinului online prin care promovează un stil de viaţă sănătos. Ea este acum cunoscută pentru sfaturile sale, adesea controversate, în acest domeniu. În ultimii ani, vedeta s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi, reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune, ocupându-se cu precădere de brandul Goop.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod