George Clooney, sinistrat: Vila sa din Italia a fost inundată, în timp ce actorul se afla în casă împreună cu soția și cei doi copii

Vila de pe lacul Como din Italia a actorului american a fost afectată de inundațiile grave care au lovit orașul Laglio.
George Clooney se afla la vila Oleandra împreună cu soția sa, Amal, și cei doi copii gemeni în vârstă de patru ani, Ella și Alexander, când s-a produs inundația cauzată de trei zile de ploi torențiale.

Inundația a declanșat alunecări de teren care au distrus case și 60 de persoane au nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi salvate. 

Cantități mari de noroi, aluviuni și resturi de lemne au fost aduse de viitură la vila starului de la Hollywood. Apa a pătruns în locuință și a ajuns până la balconul de la primul etaj, iar ușa de la intrare a fost blocată de resturi, potrivit presei italiene, citate de Daily Mail.

Citește și: George Clooney le-a dat câte un milion de dolari prietenilor care l-au ajutat în tinerețe. Singurul nume pe care l-a dezvăluit


Clooney, soția sa și cei doi copii au fost blocați în vilă, până când au reușit să îndepărteze resturile și să iasă cu bine din casă.

Actorul în vârstă de 60 de ani a fost ulterior fotografiat ajutând localnicii din Laglio afectați de indundații și s-a întâlnit cu primarul localității, Robert Pozzi, în zonele cel mai puternic afectate.

El a dat mâna și a vorbit cu proprietarii unor mici afaceri din zonă, arătându-și susținerea în situația dificilă cu care se confruntă aceștia.

„Este mult mai grav decât am crezut”, a declarat starul în engleză pentru postul TV TG1, cerând scuze pentru că nu știe limba italiană.

„În Cernobbio situația este gravă. Am vorbit cu primarul, va fi necesară multă muncă, va fi nevoie de milioane de dolari, dar acest oraș este puternic.
Va reacționa și va reveni mai bine ca înainte. Este un oraș rezistent”, a declarat Clooney.

Inundațiile din jurul lacului Como sunt numai o parte din seria de evenimente meteorologice grave care au lovit Europa în ultima perioadă. Specialiștii avertizează că este vorba de impactul schimbărilor climatice cauzate de încălzirea globală.

Zeci de persoane și-au pierdut viața și alte câteva sute au rămas fără locuințe la începutul acestei luni când ploile abundente din Germania și Belgia au provocat inundații grave.

În Turcia și Grecia, incendiile de vegetație capătă amploare și sunt tot mai dificil de ținut sub control, iar temperaturile în următoarele zile vor depăși 40 de grade Celsius.

Inundația din zona lacului Como a necesitat intervenția în forță a pompierilor italieni pentru a salva persoanele blocate în locuințe, iar alte câteva sute de persoane au fost evacuate ca măsură de precauție.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
29 Iulie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod