Frumusețe la 50 de ani: Brooke Shields, apariție de clasă pe Broadway

După ani la rând în care a dictat standardele de vestimentație la Hollywood, actrița americană rămâne un etalon de eleganță.

Brooke Shields dovedește din nou că face parte din grupul privilegiat al femeilor care arată bine la orice vârstă. La 50 de ani, ea continuă să strălucească și fiecare apariție este apreciată de presă.

Duminică seară, actrița din "Laguna Albastră" a asistat la premiera de pe Broadway a spectacolului "Spring Awakening". Îmbrăcată simplu și cu o fustă lungă crem și un top negru, ea a fost în centrul atenției pe covorul roșu, scrie ziarul britanic Daily Mail.

În luna aprilie, Brooke Shields a avut o altă apariție foarte apreciată,  la premiera filmului "Woman in Gold", eveniment găzduit de Muzeul de Artă Modernă din New York.

Îmbrăcată într-o rochie neagră din piele care îi venea perfect, actriţa americană arăta fabulos.

Vedeta l-a însoţit pe legendarul cântăreţ de estradă Tony Bennett, în vârstă de 88 de ani, la intrarea în sediul muzeului, au schimbat câteva cuvinte şi au pozat pentru fotoreporteri.

În ianuarie, ea a declarat că vârsta de 50 de ani nu o sperie, dimpotrivă: "Voi împlini o jumătate de secol. Sună bine. Voi atinge această aniversare minunată. Sunt foarte nerăbdătoare.
Mi-a luat mult să înţeleg cât de bătrână sunt pentru că am fost ocupată muşţi ani şi oricum mereu m-am simţit mai bătrână decât eram."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod