Ashton Kutcher vrea să producă biberoane handsfree

Ashton Kutcher, care are o fetiţă de un an împreună cu Mila Kunis, a anunţat că a devenit investitor într-un start-up care produce biberoane handsfree, într-un episod al reality show-ului "Shark Tank".
Actorul american, care a debutat în acel reality-show TV într-un episod difuzat în Statele Unite vineri seară, s-a declarat interesat de posibilitatea de a contribui la realizarea şi comercializarea unui tip special de biberoane, denumit "Beebo", potrivit Mediafax.

Acest produs permite tinerilor părinţi să plaseze o sticlă cu lapte într-un fel de harnaşament, prins peste umăr, reuşind astfel să îşi ţină şi să îşi hrănească bebeluşul, în timp ce a doua mână le rămâne liberă pentru a putea să citească sau să efectueze alte sarcini cu ea.

Ashton Kutcher, care şi-a construit reputaţia unui antreprenor de succes, după ce a investit în mai multe start-up-uri profitabile din domeniul tehnologiei, a spus că hrănirea cu biberonul a fiicei sale, Wyatt, a fost unul dintre lucrurile sale preferate din experienţa lui de părinte. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod