Frumuseţe de vedetă. Yonna îşi face zilnic măşti pentru îngrijirea tenului

Vedetele au mare grijă de aspectul lor fizic, însă multe ţin secrete trucurile pe care le urmează pentru a arăta atât de bine.

Yonna, unul dintre artiştii noului val de talente propus de casa de discuri Red Clover Media, care a lansat de curând melodia „Ce a fost“, a acceptat să ne acorde un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit despre trucurile ei de frumuseţe.

eva.ro: Cum reuşeşti să te menţii în formă?

Yonna: Fac parte din categoria persoanelor care au nevoie de un regim echilibrat şi nu pot mânca orice la orice oră. Îmi place să mănânc sănătos. De mai bine de trei ani am un regim echilibrat. Bineînţeles, îmi mai fac câte o poftă din când în când.

Echilibrul perfect stă în mâncare, dar şi exerciţiu fizic.

Ai ţinut vreodată o dietă?

Da, am ţinut o dietă strictă, aceasta m-a ajutat să slabesc 14 kilograme. A fost un obiectiv pe care am reşit să-l ating cu greu, dar am fost foarte satisfăcută emoţional după ce am reuşit să slăbesc.

Cât de des mergi la sala de fitness sau la aerobic?
 
În trecut mergeam la sală şi la aerobic, dar în prezent nu mai merg din cauza faptului că nu prea am timp, dar încerc să recuperez făcând exerciţii acasă.
Consider că, dacă ai ambiţie, poţi slăbi oricând. De obicei, pun muzica la maximum şi încep să dansez. De asemenea, filmuleţele de pe Youtube cu aerobic sunt foarte folositoare.

Care sunt activităţile tale fizice preferate?

Îmi place foarte mult să dansez, de asemenea îmi place să înot, cred că acestea ar fi favoritele mele. Nu îmi plac anumite sporturi, dar prefer handbalul.

Care este cel mai nonconformist truc de înfrumuseţare pe care îl foloseşti?

Cred că cel mai nonconformist truc de înfrumuseţare ar fi părul afro, genul de păr foarte creţ.
Îl fac cu creionul şi placa, înfăşurând o şuviţă foarte subţire de păr pe creion, apoi punând placa peste în jur de 30 de secunde, iar rezultatul este unul foarte drăguţ. Partea grea este că durează cam 5 ore să mi-l fac.

Ce „regulă de aur“ ai în ceea ce priveşte îngrijirea tenului?

Regula de aur este să te demachezi de fiecare dată când ajungi acasă, apoi să-ţi faci o mască de faţă pentru îngrijire. Igiena tenului este foarte importantă în menţinerea acestuia.

Cum îţi menţii părul sănătos şi strălucitor?

După părerea mea, masca de păr şi uleiul de ricin nu trebuie să lipsească la nici o spălare.
Pentru a avea un păr sănătos este nevoie de multă îngrijire, dar cu toţii ştim că părul este accesoriul cel mai de preţ al unei femei, de aceea trebuie întreţinut cu grijă.

22 Noiembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod