Frumuseţe de vedetă. Ligia Munteanu foloseşte săptămânal măşti din ingrediente naturale

Vedetele au mare grijă de aspectul lor fizic, însă multe ţin secrete trucurile pe care le urmează pentru a arăta atât de bine.

Ligia Munteanu, vedetă TVR, a acceptat să ne acorde un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit despre trucurile ei de frumuseţe.

eva.ro: Cum reuşeşti să te menţii în formă?

Ligia Munteanu: Sănătatea vine, în primul rând, din interior, de la starea de spirit a fiecăruia. Aşa că eu duc voia bună la piscină. Înot de minimum trei ori pe săptămână, între o oră şi două. De fiecare dată, înot de plăcere, iar mişcarea în apă este una dintre cele mai bune forme de cardio.

Ai ţinut vreodată o dietă?

Nu, nu ţin diete niciodată.

Sunt în general atentă la ce mănânc, să fie sănătos şi proaspăt.

Dar ce a dat rezultate în cazul tău?

Nu cred în diete, ci în echilibru. Dacă faci excese, este firesc să compensezi cu limitări ale preferinţelor culinare. Dar atunci când duci o viaţă echilibrată, îţi permiţi de toate în cantităţi mici.

Mergi la sala de fitness sau la aerobic?

Merg la sală pentru piscină. Am practicat şi pilates, yoga şi fitness, însă în ultima jumătate de an am rămas doar cu orele de înot.


Care sunt activităţile tale fizice preferate?

Ador mişcarea în apă. Următoarele în preferinţele mele ar fi orele de pilates şi cele de yoga. Fitness-ul este foarte bun, dar oferă rezultate pe termen scurt şi care nu se mai văd dacă renunţi. Atunci când practici un sport în mod constant, musculatura şi corpul se obişnuiesc cu un efort permanent.



Care este cel mai nonconformist truc de înfrumuseţare pe care îl foloseşti?

Truc de înfrumuseţare? Hmm... cred că e iubirea. (râde)

Ce „regulă de aur“ ai în ceea ce priveşte îngrijirea tenului?

Am grijă de tenul meu, mai ales că este expus zilnic la machiaj de televiziune.

În fiecare seară nu ratez demachiajul şi aplicarea unei creme hidratante, la fel şi dimineaţa. Săptămânal pun măşti din ingrediente naturale.

Cum îţi menţii părul sănătos şi strălucitor?

Şi la acest capitol am învăţat să suplimentez atenţia acordată. Aplic o mască în fiecare weekend, formată din 5 uleiuri naturale, iar lunea merg la salon. Mai ales vara, trebuie să protejăm părul de soare.

Ce remedii cosmetice şi măşti pentru păr sau ten făcute în casă foloseşti?

Pentru ten aplic o mască făcută din miere, ulei de măsline, un strop de lămâie şi ulei de argan.
Obişnuiesc să pun în orice cremă ulei de argan natural şi apoi să o aplic. Acest ulei este magnific pentru întreg corpul, îl poţi folosi din cap până în picioare.

16 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod