Fratii William și Harry vor apărea într-un documentar despre Prințul Philip

Cei doi prinți se vor alătura mai multor membri ai casei regale britanice care îi vor aduce un omagiu Ducelui de Edinburgh.
Intitulat „Prince Philip: The Family Remembers” („Printul Philip: Familia isi aminteste”), documentarul realizat de BBC ii va prezenta pe cei opt nepoti adulti ai Reginei Elisabeta a II-a si pe alti membri ai casei regale britanice care il vor omagia pe Printul Philip, decedat in luna aprilie, la varsta de 99 de ani.

Amintiri emotionante


Potrivit unui comunicat de presa oficial citat de Harper’s Bazaar, productia documentarului a inceput inainte de moartea lui Philip, iar lansarea urma sa coincida cu a 100-a aniversare a ducelui, in luna iunie.
Filmul va include interviuri realizate inainte si dupa moartea Printului Philip.

Descris ca „un portret unic al celui mai longeviv print consort din istoria monarhiei”, documentarul va prezenta „amintiri emotionante, pline de umor, si numeroase incursiuni in personalitatea si mostenirea acestui pionier al monarhiei”.

Mai multi membri ai familiei regale vor aparea in acest program de televiziune. Potrivit Harper’ Bazaar, printre acestia nu se vor numara Catherine, Ducesa de Cambridge, si Meghan, Ducesa de Sussex.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
22 Septembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod