Casa Alba a contactat-o pe Nicki Minaj pentru a-i oferi mai multe informații despre vaccinul anti-COVID, după declarațiile ei controversate

Vedeta a fost contactată de administrația prezidențială a SUA după ce a postat mai multe mesaje despre efectele secundare ale vaccinurilor anti-COVID.

Dupa ce a anuntat ca va face propria „cercetare” despre vaccinurile anti-COVID, Nicki Minaj are ocazia sa afle dintr-o sursa sigura tot ce o intereseaza: Casa Alba s-a oferit sa-i raspunda la intrebarile pe aceasta tema.

Cantareata in varsta de 38 de ani a dezvaluit miercuri pe Twitter ca a fost invitata la Casa Alba dupa controversatele mesaje pe care le-a postat pe reteaua de socializare la inceputul acestei saptamani cu privire la efectele secundare ale vaccinurilor.

„Casa Alba m-a invitat si cred ca este un pas in directia buna”, a scris Minaj.

„Da, ma duc.

O sa ma imbrac numai in roz, ca Blonda de la Drept, ca sa stie ca vorbesc serios. O sa le pun intrebari in numele celor care au fost luati in ras doar pentru ca sunt si ei oameni”, a precizat ea.

 

Casa Alba neaga invitatia


Desi Nicki Minaj sustine ca va avea o intalnire la Casa Alba, un reprezentant al institutiei prezidentiale americane a declarat pentru People ca ea a fost contactata telefonic pentru a i se oferi raspunsurile dorite. „Asa cum am procedat si cu alte persoane, am discutat telefonic cu Nicki Minaj, iar unul dintre doctorii nostri a raspuns la intrebarile pe care ea le are despre siguranta si despre efectele vaccinului”, a spus oficialul.

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod