FOTO. Culisele emisiunii „O iubire de-o vară“, cu Liviu Vârciu şi Ilinca Vandici



În emisiunea de la Kanal D, totul este spontan, iar pauzele publicitare reprezintă momentele perfecte pentru ca toţi cei care apar pe micul ecran să „negocieze“ cu producătorii ce pot spune pe post. Aşa se face că, în una dintre pauze, Nicoleta Matea a strigat de după bar că doreşte să spună un banc. Ea a primit acceptul producătorilor, iar când emisia a reînceput, ea a spus că „Bulă avea un cal“. Norocul ei a fost că bancul sec era ştiut şi de Ilinca Vandici, care a replicat, puţin confuză: „Şi calul nu avea nimic împotrivă“.

Concurenţii show-ului, aleşi în urma unui casting, se întâlnesc la machiaj, însă producătorii au grijă ca persoana care îşi caută iubirea să nu vadă niciun concurent fără mască.

În ciuda acestei reguli, concurenţii reuşesc să mai vorbească între ei înainte de a intra în direct, fapt ce i-a deranjat pe Liviu Vârciu şi pe Dorian Popa.



În ediţia de joi, 31 iulie, Ela, fata care îşi căuta jumătatea, a ales până a cules şi a rămas cu Alex, un băiat pe care părea că îl cunoştea dinaintea emisiunii. „E blat, cum să-l aleagă pe el? Şi de unde ştia că are motocicletă?“, a spus iritat Dorian Popa, fiind completat de Liviu Vârciu: „Cred că se ştiau dinaintea emisiunii“.

În apărarea ei, Ela a spus că s-a întâlnit cu Alex la machiaj, dar acesta avea masca pusă.

După terminarea live-ului, întregul staff, în frunte cu producătorii şi prezentatorii, mai rămân câteva minute la piscina Aqua Garden Militari Residence, pentru a discuta despre ediţia abia încheiată şi despre lucrurile care ar mai trebui înbunătăţite. Discuţiile importante despre emisiune au loc însă de luni până vineri, în jurul prânzului, atunci când are loc o şedinţă.

4 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod