Fostul soț a dat-o de gol: Justin Theroux a postat un video în care Jennifer Aniston fumează de ziua ei, dar l-a șters imediat

Actorul Justin Theroux i-a urat la mulți ani fostei sale soții, Jennifer Aniston, postând pe Instagram un video în care aceasta fumează, dar a șters rapid postarea.

Jennifer, care a împlinit 53 de ani vineri, apare în filmare purtând un hanorac pe care scria „I'm a cool blonde” (Sunt o blondă cool) și își aprinde o țigară.


Justin, în vârstă de 50 de ani, a scris în postarea de pe Insta Story „La mulți ani!”, precum și „Da, ești. Te iubesc, B”, făcând referire la mesajul de pe hanoracul actriței.

La scurt timp de la publicare, Theroux a șters video-ul.

Justin și Jennifer au fost căsătoriți timp de doi ani, dar au rămas prieteni după divorț. Ei au început să formeze un cuplu în mai 2011, după ce au lucrat împreună la filmul „Wanderlust”, lansat în 2012.

În august 2012 au anunțat logodna.
Au fost căsătoriți din august 2015 până în februarie 2018.


De ziua ei de naștere, numeroase vedete i-au transmis actriței urări pe Instagram.

„Când mă gândesc la Jen și la aventurile minunate pe care le-am avut împreună, pur și simplu zâmbesc. Știind că @JenniferAniston este pe lume mă face fericită!”, a scris actrița Reese Witherspoon.


„Dragostea ei pentru viață, umorul ei și pozitivitatea ei imensă sunt un adevărat dar. Haideți să îi urăm cu toții 'La mulți ani' lui Jen!”, a continuat actrița.

Courtney Cox, colega sa de platou din serialul „Friends” a adăugat un mesaj emoționant pentru Jennifer.

Ea a distribuit o imagine cu o fotografie înrămată în care apărea alături de Aniston la începutul filmărilor pentru „Friends”.


„La mulți ani, Jennifer Aniston.
Am găsit această fotografie în apartamentul nostru din platoul de filmare. A fost anul în care am devenit prietene. Te iubeam atunci și te iubesc și mai mult acum”, a scris Courtney, adăugând un emoji în formă de inimă.

Jennifer filmează în prezent comedia „Murder Mystery 2” în Hawaii, alături de actorul Adam Sandler. Ea și-a încântat cei 39,6 milioane de fani de pe Instagram cu o imagine în care apare alături de Sandler.


La finalul anului trecut, actrița a acordat un interviu pentru The Hollywood Reporter în care a vorbit despre viața sa personală și concepțiile greșite cu care se confruntă.

„Aveam obiceiul să iau totul personal - zvonurile despre sarcină și presupunerile de tipul 'a ales cariera în locul copiilor'”, a declarat vedeta, potrivit Daily Mail.

„E ceva de genul 'Nu ai nicio idee ce se întâmplă cu mine din punct de vedere personal, medical, de ce nu pot avea copii, dacă pot avea'.
Ei nu știu nimic”, a spus vedeta, adăugând că astfel de speculații o rănesc.


Jennifer a declarat pentru Vanity Fair în 2006, după despărțirea de Brad Pitt, că și-a dorit întotdeauna copii.

Lacey Rose, jurnalista Hollywood Reporter care i-a luat interviul, i-a amintit de o discuție cu Gloria Steinmen despre faptul că valoarea femeilor este bazată pe faptul sunt căsătorite sau nu sau dacă au copii sau nu.

Aniston a declarat că unele femei celebre, printre care Dolly Parton, au reușit să scape de acest obicei de a fi definite de bărbați sau copii.
Vedeta a mai spus că există un „dublu standard”, care este în avantajul bărbaților.


„Bărbații se pot căsători de câte ori doresc, se pot căsători cu femei mai tinere, de 20, 30 de ani.
Femeilor nu li se permite acest lucru”, a declarat ea.

Starul din „Friends” a vorbit și despre relația dificilă cu mama sa, actrița Nancy Dow, care a murit în anul 2016.

„Am crescut în preajma unei persoane care s-a victimizat constant și nu mi-a plăcut acest lucru. Am știut că această persoană mi-a dat un exemplu de cum nu îmi doream să devin, și nu voi deveni niciodată așa”, a spus ea.

Foto: Hepta; Instgram/JenniferAniston; DailyMail
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
12 Februarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod