Florin Dumitrescu pregăteşte farfurii rafinate la noul lui restaurant

Pregătirile pentru inaugurarea restaurantului TAPO sunt în toi, iar chef Florin Dumitrescu aşteaptă cu emoţie să-şi întâmpine prietenii şi cunoştinţele în singurul local din Bucureşti în care va găti personal zi de zi, situat pe str. Olteţului nr. 30.

“Vrem să fim siguri că invitaţii noştri vor putea degusta câteva preparate excepţionale, rafinate, la care să le rămână gândul. Avem carpaccio de vită (home made Bresaola), tartar de doradă, terină de foie gras, salată de sardine crocante, somon, coquelet, cotlete de viţel, supe la shot şi multe deserturi savuroase. Legumele pe care le vom folosi sunt achiziţionate direct de la producători şi colaborăm cu cei mai buni măcelari din Capitală”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Colaborăm cu cei mai buni măcelari din CapitalăChef Florin Dumitrescu

Meniul pe care acesta l-a conceput special pentru cei care vor călca pragul restaurantului TAPO va include, printre altele, şi preparate sofisticate, precum antricot Black Angus din America, muşchi de vită argentinian, somon şi halibut din Norvegia, peşte şi fructe de mare din Grecia.

Pentru a se asigura că dish-urile cu care oaspeţii se vor putea răsfăţa ies ca la carte, chef Florin Dumitrescu şi echipa lui, formată din 10 bucătari, au combinat ingredientele astfel încât savoarea să fie vedeta serii.

Nu mai puţin de 20 de kg de somon, 30 de kg de cartofi şi 20 de kg de roşii, 46 de coqueleti, printre multe altele, au fost folosite în această perioadă pentru pregătirea inaugurării.

28 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod