ARTISTIK - Show de coafura si tendinte

Keune Romania anunta desfasurarea unui eveniment maraton de hairstyling in data de 4 IUNIE/ BUCURESTI/ CRYSTAL BALLROOM/ SALA ROMA.
Intr-o explozie de creativitate si culoare  cele mai mari nume din industrie, atat pe plan national cat si international, prezenta o noua abordare a coafurii- intre emotie si magie, intre inspiratie si arta ca mod de exprimare.

Timp de 5 ore, publicul este invitat sa asiste la demonstratii tehnice si artistice de culoare, tunsoare, coafuri speciale si de show.

Sub brand-ul Keune se reunesc  peste 10 coafori cunoscuti publicului de specialitate in dorinta de a arata femeilor si nu numai ce inseamna arta in domeniul coafurii.

Invitatii speciali sunt:

Remi Veenhof- trainer international al Keune Olanda, cu un palmares impresionant de premii din aceasta industrie dar si coordonatoare a echipei de coafori pentru show –uri de moda precum Givenchy, Prada sau Dolce&Gabbana.

Joseph Koniak- hairstylist oficial al seriilor Batman, Harry Potter, James Bond si multe altele.
Joseph este preferatul vedetelor precum Kate Moss sau Naomi Campbell atunci cand vine vorba de hairstylig. Prezenta constanta in editorialele revistelor Vogue si Harper’s Bazaar. Specialitatea lui Joseph sunt coafurile de show.

Victoria Schimbator- o adevarata doamna a coafurilor special sau de mireasa. Creatiile sale transmit eleganta si feminitatea suprema. Absolventa a Conservatorului, Victoria reuseste sa transpuna emotia sunetelor prin arta modelarii parului.

Catalin Lungu- supranumit omul care a adus tehnica Vidal Sassoon in Romania.
Catalin este singurul roman care a profesor  la Academia Vidal Sassoon din Londra- punctul de referinta pentru orice coafor la nivel mondial. Lungu reprezinta un motiv de mandrie nationala datorita reputatiei pe care a reusit sa o aduca in cadrul acestei Academii, pentru miile de romani din domeniul coafurii si nu numai.

Va asteptam asadar miercuri, 4 Iunie, in cadrul Crystal Ballroom, sala Roma, incepand cu ora 15:00 pentru a fi martori ai unui eveniment de referinta in industria frumusetii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod