EXCLUSIV Raluca Lăzăruţ: „În 2013 vreau să râd până mi se taie respiraţia“

Noul an se apropie cu paşi repezi, iar vedetele din ţara noastră aşteaptă cu nerăbdare Revelionul.

Raluca Lăzăruţ, prezentatoarea ştirilor la Kanal D, spune că nu are preferinţe atunci când vine vorba de perioada de iarnă şi că noaptea dintre ani nu o petrece mereu în România. „N-am nicio regulă în ceea ce priveşte sărbătorile de iarnă, îmi place să văd locuri noi, aşa că nu refuz varianta unei călătorii nici în această perioadă. Recunosc că cele mai speciale momente de Sărbători le-am petrecut acasă, la părinţii mei. Acasă e oaza mea de linişte, e acel loc intim, protector, unde ai sentimentul că nu ţi se poate întâmpla nimic rău, acasă e un loc magic“, ne-a spus Raluca.

Ţinând cont că abia a trecut Crăciunul, am întrebat-o pe Raluca care este cea mai frumoasă amintire din copilărie despre această perioadă a anului.

Vedeta a afirmat că n-o să uite niciodată momentul în care bunica ei a vrut să le facă o surpriză şi s-a deghizat în Moş Crăciun. „A fost o deghizare eşuată din toate punctele de vedere. În primul rând, costumul lăsa de dorit, barba era de-a dreptul hilară şi, nu în ultimul rând, noi eram mult prea mari pentru o asemenea scenă de teatru, aşa că totul s-a încheiat într-o criză generală de râs“, a declarat Raluca Lăzăruţ, în exclusivitate pentru eva.ro.

Cu această ocazie, ştirista de la Kanal D şi-a amintit şi care a fost cel mai frumos cadou primit de Crăciun.

„Îmi aduc aminte cu drag când, la vârsta de 9 ani, am primit cadou un pulover cu patinatoare. Mi se părea foarte cool în perioada aia. Când am mai crescut, am primit un inel, de un Crăciun special, încă îl port“, a adăugat aceasta.

Referitor la Revelion, vedeta de la Kanal D afirmă că îi place ca la miezul nopţii să fie îmbrăţişată de persoana iubită. „Revelionul înseamnă neapărat toată gaşca de prieteni, un loc în care ştii sigur că o să te simţi bine, mâncarea preferată, muzică bună şi îmbrăţişarea celui pe care-l iubeşti, la miezul nopţii“, a adăugat aceasta.
Mai mult, ea a spus că nu este o persoană supertiţioasă, dar că în noaptea dintre ani poartă o pereche de pantofi noi.

În încheiere, Raluca Lăzăruţ ne-a dezvăluit şi ce îşi doreşte de la anul 2013. „Îmi doresc să văd locuri noi care să mă facă să uit să respir, să mă bucur de dragostea celor din jur, să-mi fie sănătoşi părinţii şi să râd. În 2013 vreau să râd până mi se taie respiraţia“, a spus vedeta.

NOTĂ: Preluarea acestui articol se poate face numai cu menţionarea sursei prin link valabil

 
(iulian.ioncea@imedia.ro)
29 Decembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod