EXCLUSIV. Paula Pavel, Beauty Adviser român la Hollywood: "Amy Adams a arătat ca o fată de la țară la Globurile de Aur 2015"

Cea de-a 72-a ediţie a Premiilor Globul de Aur şi-a desemnat duminică noapte câştigătorii, iar defilarea actriţelor pe covorul roşu a fost una dintre principalele atracţii ale evenimentului. Paula Pavel, Beauty Adviser român stabilit la Hollywood a urmărit evenimentul şi a analizat ţinutele, coafurile şi machiajul vedetelor. A alcătuit două clasamente, al celor mai bune şi, respectiv, al celor mai proaste apariţii.

Paula Pavel a urmat cursurile Cosmix School of Makeup Artistry în Miami (Florida), timp de un an, după ce în România a studiat Artele Plastice la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi. În 2009, Paula se muta la Los Angeles şi începea să lucreze în domeniul pentru care s-a pregătit. „Încet încet, cu multă muncă, am intrat în industrie”, relatează Paula. Printre cei machiaţi de ea sunt Pamela Anderson (la un „Miami Fashion Week”), Megan Fox, Sean Paul, Russell Simmons (producător The Nutty Professor).
A machiat pentru covorul roşu al Oscarurilor echipa de producţie a filmului True Grit (2010), dar şi vedete Disney Channel.

Machiază perioadic vedete pentru covorul roşu al marilor evenimente hollywoodiene, al fashion week-urilor de la Miami, Los Angeles şi New York. Prin mâna ai au trecut şi tineri actori, în curs de afirmare, ca Hayley Hasselhoff, Garret Clayton, Tiffany Hines (serialul Nikita, 2010), Kiowa Gordon (The Twilight Saga).

Tendinţa acestei ediţii a Globurilor de Aur este că se poartă fardurile metalice în combinație cu tuș și gene false, părul coafat retro și dat într-o parte, iar rujul roșu și burgund sunt încă favoritele sezonului.

Pe locul întâi la „Aşa nu!” s-a situat câştigătoarea trofeului Globul de Aur în categoria „Cea mai bună actriţă într-o comedie sau musical”, Amy Adams (Big Eyes).


Cele mai urâte apariţii pe covorul roşu al Globurilor de Aur


1.
Amy Adams

Arată ca o fată de la țară: păr și make up ca pentru o nuntă și o culoare de rochie ștearsă.


 
2. Giuliana Rancic
Vă rog, cineva să-i estompeze liniile maro de sub pomeți! Vă rog! Şi să-i șteargă rujul de pe buze; e o culoare îngrozitoare! Albicioasă și cu sidef, în niciun caz nu face buzele mai groase, doar urâţeşte... Ar fi trebuit să-și pună extensii și pe partea stângă a capului și să-și schimbe culoarea părului. Rochia este superbă, doar e Maria Lucia Hohan, dar pe corp e machiată și bronzată prea tare.


 
3. Diane Kruger  
Părul nu e lucrat suficient de mult ca să se numească coafură și e foarte urât împins pe o parte a capului. Make up în culori greșite, ce nu fac decât să o urâțească. Rujul cu sidef nu o avantajează deloc, doar îi schimbă nefericit culoarea danturii.


 
4. Lorde
Make up ok, dar același, foarte plictisitor; ar putea să-l mai schimbe, sunt doar culori aruncate pe faţă. E schimbată total cu părul întins, dar nu e aranjat suficient de bine, iar colierul este foarte urât și outfitul cu un număr mai mare. Nici nu reuşesesc să-i văd pantofii.


 
5. Keira Knightley
Până la gât arată de 20 de ani, cum o știm - fină și timid machiată, iar de la gât în jos ca o bătrânică, nu am înțeles de ce...

12 Ianuarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod