EXCLUSIV Nicole Cherry: „Mi-ar plăcea să cânt cu Beyonce şi cu Justin Bieber“

Nicole Cherry, una dintre cele mai talentate tinere artiste din România, a lansat la sfârşitul lunii februarie un nou videoclip, care a reuşit să strângă peste 700.000 de vizualizări pe YouTube.

Înainte de lansare, melodia a apărut pe internet, fără voia artistei, însă acest lucru nu a deranjat-o, demonstrându-i acesteia, încă o dată, că a ajuns o artistă mare.

După lansarea clipului, Nicole Cherry ne-a acordat un scurt interviu, în cadrul căruia a vorbit atât despre cariera ei muzicală, cât şi despre viaţa ei.

eva.ro: Cât de departe crezi că vei ajunge datorită cântatului? Speri că vei lansa o melodie care să se audă în toată lumea?

Nicole Cherry: Îmi doresc să ajung cât mai departe, iar muzica mea să fie ascultată în toată lumea.

După cum am mai spus, vreau să câştig un premiu Grammy! Sunt foarte optimistă şi cred că, dacă ai voinţă, poţi face absolut orice, nimic nu e imposibil!

Cu ce artişti străini ai vrea să colaborezi?

Mi-ar plăcea să cânt cu Beyonce, Jessie J, Jay-Z sau Justin Bieber.

Dacă ar fi să trebuiască să alegi între muzică şi şcoală, la ce ai renunţa?

Nu aş renunţa la nimic, consider că se pot face amândoua la fel de bine, în acelaşi timp. Până acum, am reuşit să împac şi şcoala, şi muzica, deşi am avut un examen important de susţinut vara trecută, Capacitatea, şi apoi a urmat primul an de liceu.Cine te-a sprijinit cel mai mult în cariera muzicală?

Familia mea m-a susţinut mereu, apoi am avut parte de sprijinul fanilor şi de ajutorul celor care îmi apreciază munca.

Care este cel mai mare vis al tău?

Să câştig un premiu Grammy şi muzica mea să fie cunoscută şi apreciată de cât mai mulţi oameni, atât din România, cât şi din străinătate.

Cum îţi petreci timpul liber?

Ies cu prietenele la un suc, merg la cinema sau, dacă este frumos afară, la plimbare prin parc.

Ai un iubit?

Încă nu am un iubit.

Aştept momentul potrivit pentru prima iubire!

Ce planuri ai pentru acest an?

Voi lansa piese noi şi voi încerca să-mi încânt fanii cu multe surprize, nu numai muzicale, pe care le păstrez doar pentru mine, momentan. Dar le veţi afla la momentul potrivit!

14 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod