EXCLUSIV Gabriela Cristea: „Nu regret nimic din ceea ce-am trăit până acum“

Gabriela Cristea, gazda emisiunii „Te vreau lângă mine!“, de la Kanal D, este o fire veselă şi optimistă şi afirmă că a trecut cu bine peste toate greutăţile vieţii.

Vedeta de la Kanal D, care este şi una dintre cele mai apreciate prezenţe feminine din showbiz, a acceptat să ne acorde un interviu în cadrul căruia a vorbit despre viaţa ei şi despre realizările personale şi profesionale.

eva.ro: Cum a fost anul 2013 pentru tine, atât din punct de vedere profesional, cât şi sentimental?

Gabriela Cristea: Atunci când am tras linie, la sfârşitul anului 2013, mi-am dat seama că a fost un an bun. A fost un an de regăsire, de descoperire a noilor valenţe, în ceea ce priveşte personalitatea.

Din punct de vedere profesional, dar şi sentimental, a fost un an care m-a dus de la agonie la extaz. Anul 2013 nu l-am început tocmai grozav, dar peste vară am stat să mă regăsesc, iar toamna mi-a adus împlinirea.

Anul trecut ai fost nominalizată la unele gale la categoria „Cea mai bună revenire în TV“. Cum te simţi acum la Kanal D?

Mă simt bine la Kanal D. Faptul că am fost nominalizată alături de Teo Trandafir şi de Andreea Marin m-a onorat şi m-am simţit foarte bine în aşa o aşa o companie. Fiecare în parte cred că merita să câştige.

Crezi că ai putea să mai trăieşti fără televiziune?

Se poate trăi şi cu, şi fără televiziune. Important este să trăieşti frumos şi să ai un motiv pentru care să te trezeşti, pentru care să mergi mai departe în fiecare zi. Meseria pe care o ai este un motiv pentru care să te trezeşti cu bucurie în fiecare zi, dar, la un moment dat, poţi să te regăseşti şi în alte lucruri.

Dacă nu ai fi ajuns să lucrezi în televiziune, ce alt job ai fi ales?

Dacă nu aş fi lucrat în televiziune cred că aş fi putut să fac o serie de alte profesii. Spre exemplu, aş fi fost o foarte bună bucătăreasă. (râde)



Te mai ocupi de atelierul miresei?

Da, mă mai ocup, din cand în când, şi chiar aş vrea să lansez o colecţie nouă. Din păcate, nu am atât de mult timp la dispoziţie pe cât mi-aş dori ca să pot grăbi lucrurile.

Cum este Gabriela Cristea în spatele camerelor de filmat şi în viaţa de zi cu zi? Cum îţi ocupi timpul liber?

În viaţa de zi cu zi sunt o persoană care râde foarte mult, dar şi o persoană foarte exigentă. Sunt mai puţin tolerantă decât mă vedeţi la televizor.

Consider că oamenii care îmi sunt foarte apropiaţi trebuie să facă lucrurile cât mai bine şi aşa îmi justific „exigenţa“. În acelaşi timp, îmi place să mă distrez şi cred că sunt omul extremelor. Îmi place să mă distrez, dar sunt şi foarte serioasă.

Cât despre timpul liber... ei bine, dacă l-aş avea, aş găsi eu ce să fac cu el.
 
Regreţi ceva din trecutul tău?

Nu regret nimic din ceea ce am trăit până acum şi ar fi o mare prostie dacă aş regreta. Sunt mai mult decât împăcată cu mine, cu ceea ce am trăit şi făcut până acum. Toate întâmplările din trecut m-au maturizat şi m-au adus aici. Sunt suma lucrurilor pe care le-am trăit şi le-am făcut în viaţa mea, bune sau rele.

Fie că am făcut fapte bune sau rele, a trebuit să le fac, ca să învăţ ceva. Nu am de ce să le regret. Din contră, iubesc toate lucrurile pe care le-am făcut în viaţa mea.



Dacă ai putea da timpul înapoi, ai schimba ceva la viaţa ta?

Nu cred că aş schimba ceva în viaţa mea. Şi asta mi-am dovedit de curand. Poate aş fi un pic mai atentă la detalii, dar nu cred.

Ce planuri ai pentru anul 2014?

Nu am un plan în mod deosebit şi nici nu mai am de gând să-mi fac. Vreau să iau lucrurile pas cu pas şi, atunci când îmi vine o idee, să o pun în practică.

Dacă mi-aş dori ceva care să necesite bani foarte mulţi, nu aş vrea să mă apuc întâi să-i strâng şi apoi să-mi iau. Am altă variantă: întâi am banii, mă întreb ce pot să fac cu ei şi apoi fac. Până atunci, trăiesc fiecare moment!

11 Februarie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 11 Feb 2014, 08:57
    Trezeste-te, fariseico!

    OK, e ca tine, dar cum poti spune ca "esti BINE cu tine", cand ai dat dovada ca esti mai mult decat de calau, in relatia cu MAMA ta? Cat sa fii de aisberg, stei, granit, plumb, stanca, otel etc. si sa n-ai pic de suflet pentru fiinta care ti-a dat viata si te-a crescut??? Cum poti dormi noaptea? Cum te poti raporta lejer la situatii in care vezi copiii iubindu-si, respectandu-si si ajutandu-si MAMA? Cum ai comenta - ca moderator - o atare atitudine ? CUM? E posibil insa ca si tu sa faci parte din tipologia umana despre care se zice ca "nu vor muri niciodata, ca n-are ce suflet sa iasa din ei!" sau caracterul tau se intersecteaza cu al calailor si al gazilor, care omoara cu sange rece, tu omorand spiritual un OM - MAMA ta. Cum nu ti-a parut rau de ea, cand - daca esti OM - , iti pare rau, si de un caine de la scara blocului, daca il vezi doar bolnav, d-apoi mort???. Asta nu se poate pricepe la tine, mai Gabrielo, mai: lejeritatea cu care MINTI ca n-ai ce-ti reprosa despre TRECUT ! O tara intreaga te acuza, iar tu "te spargi in figuri" ca "esti curata ca lacrima"! Sa nu zici vreodata ca esti credincioasa! Pangaresti ideea de CREDINTA, al carei IDEAL este ca nu creezi SUFERINTA nimanui! "Dumnezeu sa te ierte, ca n-ai stiut si nu stii ce faci ! "

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod