EXCLUSIV Andreea Tonciu: „Banii contează foarte mult, dacă nu-i am, devin nervoasă“

Andreea Tonciu a avut un început de an destul de agitat, însă acum lucrurile par a se fi aşezat la locul lor, soarele ieşind din nou pe strada frumoasei brunete.

După ce a rupt contractul pe care îl avea cu Prima TV şi s-a despărţit de Nicolae Mitea, Andreea Tonciu a semnat cu televiziunea Kanal D, acolo unde va fi, alături de Ionuţ Iftimoaie şi Gabriel Coveşeanu, gazda emisiunii „Jumătatea mea ştie“.

Show-ul de la Kanal D va începe pe 11 mai, de la ora 21.00, dar până atunci am decis să-i luăm un interviu Andreei, în cadrul căruia a vorbit atât despre noul ei job, cât şi despre viaţa ei privată.

eva.ro: Cum ai ajuns în familia Kanal D şi cât de mult îţi place noul tău job?

Andreea Tonciu: Sunt cea mai fericită femeie din lume, îmi doream foarte mult să am un astfel de job! „Jumătatea mea ştie“ este o emisiune de divertisment, ne distrăm la filmări şi dăm premii uriaşe, ce poate fi mai frumos?

Cât de mult contează banii pentru tine? Te-ai gândit la aspectul financiar când ai semnat cu cei de la Kanal D?

Contează foarte mult.

Dacă nu am bani, sunt nervoasă! Ştiţi vorba aceea: „Banii nu-ţi aduc fericirea, dar o întreţin“. Cam aşa se întâmplă şi în cazul meu.

Cum te înţelegi cu Ionuţ Iftimoaie şi cu Cove?

Iftimoaie e un tip sufletist, e mereu pus pe glume, foarte vesel tot timpul. Alături de el formez un cuplu în emisiunea „Jumătatea mea ştie“. Ne tachinăm tot timpul şi îl punem şi pe Cove, prezentatorul emisiunii, în încurcătură. Cove este un om foarte bun şi ceva mai liniştit decât Iftimoaie.



Ai participa alături de iubitul tău la emisiunea „Jumătatea mea ştie“?

Sigur că aş participa.

Probele sunt foarte haioase, iar maşina este un premiu pe care mi l-aş dori foarte mult! Deocamdată sunt singură şi, lucrând în această emisiune, nu am cum să particip în calitate de concurent.

Am auzit că îi ştii de frică mamei tale. Care a fost cea mai aspră pedeapsă primită până acum de la ea?

Sunt un copil ascultător, am o mamă care m-a ţinut şi mă ţine din scurt. Eu nu merg prin cluburi noaptea, mama îmi cunoaşte toţi prietenii, e mereu cu ochii pe mine. Odată, în copilărie, supărată că aveam note mici, m-a pedepsit şi m-a trimis la şcoală cu cele mai urâte haine.

E posibila o nouă împăcare cu Nicolae Mitea?

Nu cred că mai este posibilă o împacare.
Dar... numai Dumnezeu ştie!
 
Eşti considerată ca fiind o femeie cu un temperament vulcanic, care răspunde mereu când este atacată. Ai sau ai avut şi momente de timiditate?

Am avut şi eu momente în care nu am spus ce simţeam, în care îmi era ruşine să strig că nu-mi convine ceva. Dar cred că e mai sănătos să te descarci când simţi nevoia.  

NOTĂ: Preluarea acestui articol se poate face numai cu menţionarea sursei prin link valabil

22 Aprilie 2013
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simika pe 29 Apr 2013, 13:56
    draga cris...

    Articolul era despre Tonciu, nu despre mine. Fii sigur/a ca daca era despre mine scria "superba" la caracterizare, eu una asa ma vad fata de tipa asta. Nu mai fa glume nesarate ca nu le gusta nimeni, ba din contra! Daca ma simt ofensata, raspunsul e da! Tu nu te-ai simti la fel?

    0
    0

  • Stefan pe 22 Apr 2013, 22:02
    Aiurea

    Cine este urita asta? Ce a realizat ea?

    1
    0

  • cris pe 22 Apr 2013, 13:22
    -

    Macar ea are corp frumos,tu nu ai nici fata si nici corp :))

    0
    3

  • simika pe 22 Apr 2013, 08:57
    "frumoasa bruneta"?

    Despre fata asta poti spune ca are un corp frumos, intr-adevar, dar nu pea o ajuta fata....sa vedem cum se descurca in a prezenta emisiunea asta de divertisment....Sa nu se inteleaga gresit, nu sunt ividioasa ca nu am chiar de ce, dar trebuie sa recunosteti ca are o fata ciudata (de travestit oarecum)

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod