EXCLUSIV Andra: „Am avut concerte plătite încă de când eram adolescentă“

Este una dintre cele mai apreciate vedete din ţara noastră, iar celebritatea nu a făcut-o să se schimbe aproape deloc. Este vorba despre Andra, care este totodată considerată şi una dintre cele mai frumoase prezenţe feminine din showbiz-ul românesc.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Andra a lansat videoclipul piesei „Inevitabil va fi bine“, iar noi am participat la filmări, realizând un interviu în exclusivitate cu artista.

eva.ro: Ai lansat recent videoclipul piesei „Inevitabil va fi bine“. Care a fost tema clipului şi a cui a fost ideea?


Andra: „Inevitabil va fi bine“ este un videoclip care-ţi dă dreptul la speranţă, la viaţa pe care o meriţi. Am vrut efectiv să aduc ceva plăcut şi optimist în viaţa celor care mă ascultă şi mă văd.

Ideea aparţine întregii noastre echipe. Pentru acest videoclip, au fost alături de mine colegii mei Smiley, Marius Moga, CRBL, Delia, Connect-R, Mihai şi Sorin de la Akcent, dar şi Veveriţele din trupa RedBlonde.

Clipul a fost regizat de Iulian Moga. Cum te înţelegi cu el, este un tip exigent?

E foarte exigent, însă aşa e bine, n-ai cum să nu fii exigent când lucrezi în showbiz, dacă vrei să faci o treabă buna. Eu îl admir pentru că e pretenţios în primul rând cu el, îşi face treaba foarte bine şi simte pulsul showbusiness-ului, e făcut pentru asta. Ne înţelegem perfect, altfel n-am fi avut cum să colaborăm.



Ai spus, în timpul filmărilor, că încă ai emoţii atunci când realizezi videoclipuri.

Cum de nu ţi-au trecut, după atâţia ani de stat în lumina reflectoarelor?

Asta e ca şi cum i-ai spune unei femei că, după ce a născut trei copii, la al patrulea n-o s-o mai doară nimic. Asta respectând proporţiile, desigur. Asta nu se poate, nu poţi să asiguri pe nimeni de aşa ceva.

Vezi tu, emoţiile ţin de structura psihică a unui om. Eu sunt un om sensibil, adesea sunt emotivă. Dar am emoţii plăcute, nu sunt emoţii care să-mi blocheze actul artistic. Dimpotrivă, e adrenalina aceea care mă face chiar fericită.

Ai filmări pentru „Românii au talent“, ai înregistrări în studio pentru melodii şi videoclipuri. Cu cine îl laşi pe micuţul David când tu nu eşti acasă?

David are o bonă, dar în preajma lui stă şi mama mea, uneori şi mama lui Cătălin, deci e înconjurat de dragoste şi căldură. Sigur că eu, cum am o pauză de filmări, sun acasă şi întreb ce face copilul, dar aş minţi să spun că stau speriată şi cu grijă, adică am încredere în oamenii din jurul fiului meu.

Cătălin cum se descurcă în postura de tătic şi cum vă împărţiţi sarcinile zilnice?

Cătălin s-a descurcat perfect din prima zi de paternitate, nici nu mă aşteptam.
El e un bărbat foarte descurcăreţ în general, pentru el nu există „nu se poate“ şi învaţă foarte repede orice. Suntem foarte democraţi cu sarcinile zilnice, pe scurt, se ocupă fiecare de ceea ce are timp să facă, dimineaţa stabilim totul şi ne ţinem de cuvânt. Suntem destul de organizaţi, chiar ne descurcăm.

Emisiunile de divertisment sunt din ce în ce mai criticate. Vorbeşti despre acest lucru cu Cătălin?

Indiferent ce profesie ai, dacă eşti persoană publică, vei fi şi criticat, n-ai cum să aduni numai fani, asta intră în legea firii. Cătălin e un tip calm şi înţelept, de obicei nu ia în calcul decât criticile care vin de la oameni avizaţi, oameni care au ceva de spus.

Sigur că sunt tot felul de anonimi cărora le place să spună lucruri, fără argumente, dar asta e, aşa e lumea, tu ştii ce ai de făcut, îţi faci meseria şi demonstrezi că ai un public fidel.  



Cum reuşeşti să te împarţi între viaţa de familie şi carieră?

Un pic de disciplină te ajută extrem de mult, totul e să nu faci lucrurile la întâmplare. Eu sunt foarte activă şi reuşesc să le fac pe toate. De câte ori am o oră liberă, alerg acasă, la David.

Se poate să fii şi familist, şi artist, trebuie doar să-ţi doreşti cu adevărat asta.



Cum ai câştigat primii bani şi cum ai făcut pasul spre celebritate?

Am avut concerte plătite încă de când eram adolescentă, iar cântecele mele se difuzau la cele mai bune posturi muzicale şi aşa am început să câştig bani. Am debutat la 7 ani, la Tip Top Minitop, în Câmpia Turzii, oraşul meu natal.

Crezi că odată cu intrarea ta în echipa „Românii au talent“ ţi-a fost relansată şi cariera muzicală?

Nu cred că au prea mare legătura una cu alta, ca să fiu sinceră. Fanii muzicii mele sunt oarecum alţii decât fanii de la emisiune. Eu cred că televiziunea a fost mai degrabă o completare, nu o „favorizare“ sau o relansare. Nu aveam nevoie de relansare, fără falsă modestie, deja aveam piese care au fost semmate în peste 30 de ţări.

Ai păstrat legătura cu Valentin Dinu? A fost târât în mai multe scandaluri în ultimul timp...

Pe mine scandalurile mă interesează prea puţin, sincer. Ţin legătura cu toţi oamenii în al căror potenţial artistic cred cu adevărat. Da, vorbim din când în când, atunci când se poate şi când avem ceva de comunicat pe plan muzical.

Crezi că în momentul în care ajungi o vedetă nu mai poţi avea viaţă privată?

Ba poţi foarte bine să ai viaţă privată, de ce nu? Depinde cum trăieşti, contează să nu fii genul de om care stă numai în locuri publice, gălăgioase şi controversate, să zic aşa.
Contează ce viaţă duci. Eu am o existenţă normală, mai degraba discretă, aş zice. Sigur că te urmăresc tot felul de fotografi şi uneori speculează lucruri aiurea, dar asta mi-am asumat odată cu postura de persoană publică.

Ce planuri de viitor ai? Vrei încă un copil?


Da, îmi mai doresc măcar un copil, sunt pregatită pentru asta, când va fi să vină, mami o să-l iubească şi tati la fel. Noi ne dorim o familie mare şi veselă, n-am făcut niciodată un secret din asta.



NOTĂ: Preluarea acestui articol se poate face numai cu menţionarea sursei prin link valabil

7 Mai 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod