Examenul de maturitate: Jessica Alba, o femeie împlinită după pragul celor 30 de ani

de Daniel Dumitrescu, 12 Septembrie 2014

Actrița a mărturisit că la 20 de ani nu avea încredere în ea, pentru că nu și-a terminat studiile. Totul s-a schimbat însă după ce a devenit mamă.

La 33 de ani, Jessica Alba are tot ce-și poate dori o femeie celebră: e frumoasă, are succes, o familie fericită și o afacere care-i merge bine, The Honest Company, o firmă care oferă produse eco pentru copii.

Considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, Jessica arăta superb miercuri, la New York, când a fost fotografiată la ieșirea din hotelul Trump Soho. Într-o rochie fuchsia și cu pantofi argintii cu toc înalt și subțiri, cu ochelari de soare și o geantă neagră pe care o ținea în mâna stângă, vedeta a fost o "explozie" de glamour care a acaparat toate blițurile.În aceeași zi, ea a mărturisit la o emisiune TV, The Meredith Vieira Show, că personalitatea sa de acum nici nu se compară cu cea de la 20 de ani. "La 20 nu eram sigură pe mine, resimțeam tot timpul o nesiguranță și aveam senzația că trebuie să-mi cer iertare pentru cum eram atunci", a spus ea. "Faptul că n-am mers la liceu mă făcea să cred că nu-s suficient de deșteaptă", a explicat cu sinceritate Jessica.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod