Eva Longoria și-a turnat apă cu gheață pe cap! A provocat-o pe Victoria Beckham să facă la fel

Justin Bieber, Taylor Swift, Selena Gomez, Oprah Winfrey și Cristiano Ronaldo se numără printre starurile care au aderat până acum la campania umanitară "ALS Ice Bucket Challenge".

Noua distracție, prin care celebritățile îmbină utilul cu plăcutul, este să reziști preț de câteva secunde sub un șuvoi de apă rece, plină cu gheață, turnată cu o găleată pe cap. Noul curent a devenit o adevărată campanie pe rețelele de socializare și pe YouTube, unde vedetele preiau acest pariu și dau mai departe provocarea, chemând alte staruri și personalități să facă același lucru.

Ultima care a încercat această senzație este Eva Longoria. Duminică, actrița în vârstă de 39 de ani a postat o înregistrare pe rețeaua de socializare Who Say, după ce a acceptat provocarea de la prietena ei, Ken Paves, hair-stilista celebrităților.

Înainte de a primi cuvenita găleată cu apă înghețată, Eva a provocat și ea alte trei staruri: buna sa prietenă Victoria Beckham, Melanie Griffith și pe cântărețul Ricky Martin.

Apoi a închis ochii și a urmat impactul cu apa plină de sloiuri, care a udat-o până la piele, de i se vedeau bikinii roz pe sub rochia subțire.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod