Emilia Clarke, „mama dragonilor“, își ia adio de la serialul „Game of Thrones“

Actrița a postat ieri un mesaj pe Instagram în care își ia rămas bun de la serialul care a făcut-o celebră.
Actrița a postat un mesaj emoționant pe pagina de Instagram. Ea se desparte cu greu de serialul care a făcut-o celebră și prietenii alături de care a filmat aproape 10 ani. Ea își anunță fanii că s-au încheiat filmările la cel de-al optulea sezon ”Game of Thrones” cu care se încheie serialul. 

Melancolică, întinsă pe iarbă între flori și cu zâmbetul pe buze actrița a scris: ”Am luat o barcă spre o insulă pentru a-mi lua rămas bun de la locul care a fost casa mea pentru aproape un deceniu.
A fost o călătorie, @gameofthrones îți mulțumesc pentru viața pe care nu am visat vreodată că o voi trăi și pentru familia de care îmi va fi dor mereu.”
 
 

Ultimul sezon al serialului va avea premiera către finalul anului 2019 după cum s-a vehiculat în presă, însă nu a fost stabilită o dată oficială confirmată și de HBO.
 
Într-un interviu acordat de Emilia Clarke în luna mai pentru Vanity Fair, ea spune că ultima scenă a dat-o complet peste cap și a tulburat-o foarte tare.
”Ultima scenă m-a dat peste cap, m-a tulburat, știind că va fi una marcantă cu privire a ceea ce este Daenerys …”, a mai spus actrița în interviu. 
19 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod