Elvis Presley

Elvis trăieşte? Cum arată bărbatul despre care fanii cred că este starul deghizat

Elvis Presley
Bărbatul solid cu ochelari de soare le-a atras atenţia fanilor convinşi că Elvis trăieşte

 

Faptul că bărbatul necunoscut nu pare să aibă 82 de ani, vârsta pe care ar avea-o acum artistul, nu pare să-i pună în încurcătură pe autorii acestei ipoteze.

Mai mult, ei cred că cei trei oameni de ordine din plan îndepărtat erau de fapt gărzile de protecţie ale bărbatului cu ochelari de soare, adică ale lui... Elvis.

Pe pagina intitulată Evidence Elvis Presley is Alive de pe Facebook au apărut tot felul de teorii, iar unii înclină să creadă că omul cu barbă şi părul alb ar fi regretatul artist.

"L-am remarcat pe acest bărbat în timp ce urmăream imaginile video şi mă întrebam dacă ar putea fi el. Am văzut că părea să stea deoparte. Oamenii de lângă probabil nici nu şi-au dat seama", a scris un fan. "Ar putea fi Elvis al nostru. Bodyguarzii ies în evidenţă. Aş vrea să fie el. L-am observat şi eu", a scris altul.

Ipotezele nu se opresc aici. Unii cred că omul misterios ar fi Jesse Garon Presley, fratele geamăn al legendarului artist, născut cu 30 de minute înaintea acestuia, relatează Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod