Drama unui supermodel: Linda Evangelista susține că a fost desfigurată de efectele secundare ale unei proceduri cosmetice

Linda Evangelista susține ca a fost „complet desfigurată” din cauza efectelor secundare rare ale unei proceduri cosmetice pe care a făcut-o în urmă cu cinci ani.
Modelul în vârstă de 56 de ani și-a explicat absența din lumina reflectoarelor printr-o postare pe Instagram în care a dezvăluit că a suferit un efect advers rar al unei proceduri cosmetice.

Starul anilor '90 spune că este „deformată permanent” din cauza efectului secundar al procedurii de reducere a grăsimii.

Citește și: Robbie Williams își vinde moșia de la țară. O casă cu 7 dormitoare, piscină interioară și hangar pentru elicopter


Linda susține că a apelat la procedura numită CoolSculpting pentru a reduce celulele de grăsime, dar intervenția a dus la creșterea celulelor de grăsime, un efect secundar despre care nu a fost informată.
Problema cu care se confruntă supermodelul se numește hiperplazie adipoasă paradoxală, un efect foarte rar al tratamentului de criolipoliză, care a fost raportat în 0.0051% cazuri din 1,5 milioane de proceduri CoolSculpting realizate în întreaga lume, potrivit Daily Mail.

În cazul acestui efect advers, zona tratată devine mai mare, în loc să se micșoreze, la câteva săptămâni după procedură. Poate lăsa „o masă marită, vizibilă, bine delimitată și nedureroasă sub piele”.

„Astăzi am făcut un pas mare în îndreptarea unei nedreptăți pe care am suferit-o și pe care am ținut-o pentru mine în ultimii cinci ani.
Followerilor mei care s-au întrebat de ce nu am mai lucrat în timp ce carierele colegelor mele au prosperat, motivul este acela că am fost brutal desfigurată de procedura Zeltiq CoolSculpting”, a mărturisit Evangelista într-o postare de pe contul sau Instagram.

„A făcut opusul a ceea ce a promis. A crescut, nu a scăzut celulele de grăsime și m-a lăsat complet deformată chiar și după două operații dureroase și nereușite de corectare. Am rămas, așa cum descrie media, 'de nerecunoscut'”, a adăugat vedeta.

Modelul susține că nu a fost corect avertizată de potențialele efecte secundare ale procedurii CoolSculpting. „Am dezvoltat hiperplazie adipoasă paradoxală sau PAH, un risc care nu mi-a fost adus la cunoștință înainte de proceduri. PAH nu doar că mi-a distrus viața, dar m-a trimis într-o spirală de depresie adâncă, tristețe profundă și cele mai adânci sentimente de dispreț față de propria persoană”, a continuat Linda Evangelista în postarea de pe Instagram, anunțând că va da în judecată compania.
„Prin acest proces, merg mai departe cu scopul de a mă elibera de rușine și de a-mi face publică povestea.
M-am săturat să trăiesc așa. Mi-ar plăcea să ies pe ușă cu capul sus, în ciuda faptului că nu mai arăt ca mine”, a adăugat supermodelul anilor '90.

În timpul procedurii de criolipoliză, cunoscută și ca sculptarea corpului sau body sculpting, un aparat care este setat la o temperatură sub zero grade este aplicat pe depozitele de grăsime, ceea ce provoacă distrugerea celulelor de grăsime. În cazul hiperplaziei adipoase, efectul este în mod paradoxal opus, și depozitele de grăsime cresc după procedura de criolipoliză. Este un efect foarte rar, potrivit Healthline, și este mai des întâlnit în cazul bărbaților care apelează la această procedură.

Declarația Lindei a adus numeroase mesaje de încurajare din partea fanilor și a prietenilor săi celebri.
„Ești și vei fi întotdeauna un supermodel, acum adăugând in CV-ul tău glorios și rolul de super model de curaj.
Te iubesc”, a comentat Jeremy Scott, director de creație al casei de modă Moschino.

„Linda, puterea ta și adevărata ta esență sunt recunoscute pentru totdeauna! Bravo!”, a scris Cindy Crawford.

„Este nevoie de un curaj imens și multă putere pentru a scrie aceste cuvinte. Pot să spun sincer că am izbucnit în lacrimi când am citit. Nu doar pentru că am știut în adâncul inimii că te-ai confruntat în tăcere cu o problemă foarte personală și dureroasă, dar și pentru că m-am gândit la toate cicatricile pe care viața le lasă asupra noastră, fie că sunt fizice sau emoționale, și la cât de mult suferim singuri, în tăcere”, a scris supermodelul Helena Christensen.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
23 Septembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod