Drama unui actor: Michael Fox, mărturisiri tulburătoare despre 25 de ani de luptă cu maladia Parkinson

Actorul în vârstă de 55 de ani a dezvăluit că în 1991, când a fost diagnosticat cu maladia Parkinson, un doctor i-a spus că va mai putea munci cel mult 10 ani.

De 25 de ani, viaţa lui Michael J. Fox s-a schimbat pentru totdeauna. În 1991, el era diagnosticat cu tulburarea degenerativă a sistemului nervos, iar previziunile erau sumbre: doctorul i-a spus atunci că va mai putea lucra normal cel mult zece ani.

Actorul canadian avea atunci doar 29 de ani şi nu concepea că va ajunge în scaunul cu rotile, incapabil să mai facă lucruri simple, prizonier al unui trup slab, învins de boală. De atunci a trecut un sfert de secol şi iată, Michael J. Fox nu se predă în faţa suferinţei.

Secretul său? Nu a permis niciodată, nici măcar o zi, ca maladia Parkinson să-l oprească din ceea ce îşi dorea să facă.

Într-un interviu emoţionant publicat în numărul pe noiembrie-decembrie de revista Haute Living, starul dezvăluie cum s-a descurcat cu boala care se dezvoltă progresiv.

Tată a patru copii, Michael Fox a povestit că avea o carieră în plină glorie la Hollywood când a primit vestea teribilă. El şi-a anunţat fanii că este bolnav după şapte ani, perioadă despre care spune că era una de negare, în care nu putea accepta că are Parkinson.

Cu toate că doctorul i-a spus că semnele maladiei vor avansa destul de repede, actorul canadian este mulţumit că nu a cedat şi a reuşit să încetinească boala cât mai mult timp posibil.
"Ar fi trebuit să fiu în scaunul cu rotile acum. Sunt încă departe de faza asta", a mărturisit el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod