Drama Nicoletei Luciu: Cum a ajuns Kinga amanta lui Zsolt şi de ce nu a renunţat la ea

Zsolt Csergo şi Kinga Sebestyen se cunosc de 30 de ani, însă nimeni nu se aştepta ca imediat după nunta miliardarului cu Nicoleta Luciu să izbucnească un adevărat scandal sexual.

Kinga a fost surprinsă de paparazii „Cancan“ pe yachtul lui Zsolt, ba chiar mai mult, cei doi se sărutau, după care s-au certat din cauza geloziei excesive a omului de afaceri. La un moment dat, antrenoarea de Kangoo Jumps chiar a fost lovită de Zsolt. „Eu nu am bătut pe nimeni. Era o ceartă. Eram beat. Nicoleta nu era prezentă. Era amicul meu cu prietena lui, Kinga. Nicoleta era supărată. Eu pe Kinga o cunosc de 30 de ani, dar nu am avut niciodată o relaţie cu ea“, a spus Zsolt Csergo, în apărarea sa.

Presupusa relaţie dintre Zsolt şi Kinga a fost comentată şi de cea mai bună prietenă a presupusei amante a omului de afaceri, care nu a dorit să-şi dezvăluie identitatea. Aceasta a afirmat că, de fapt, Nicoleta Luciu ar fi intervenit ca amantă în relaţia dintre Kinga şi Zsolt. Potrivit acesteia, antrenoarea de fitness şi omul de afaceri erau iubiţi în momentul în care în viaţa lui Zsolt a apărut Nicoleta Luciu.

„Pentru Nicoleta a simţit mai mult o atracţie animalică. E lesne de înţeles de ce! De partea cealaltă, Nicoleta chiar îl iubea. El i-a prezentat o viaţă de care ea nu avusese niciodată parte şi a dat-o pe spate. Ea s-a îndrăgostit nebuneşte de el. El... mai puţin“, a spus prietena Kingăi.

Prietena lui Kinga a adăugat că aceasta din urmă s-a împrietenit cu Nicoleta şi a ajutat-o să slăbească, doar pentru a fi mai aproape de Zsolt, în speranţa că acesta se va întoarce la ea. „I-a dat impresia că este de acord cu această situaţie, însă ea este o femeie foarte inteligentă. A rămas în tot acest timp lângă el, convinsă că, mai devreme sau mai târziu, el va realiza pe cine iubeşte cu adevărat. Mai mult, s-a împrietenit cu Nicoleta şi chiar a ajutat-o să slăbească, devenindu-i amică şi confidentă. E diabolică, ştiu! Dar ce nu fac oamenii în numele iubirii!?“, a adăugat aceasta.



Referitor la relaţia pe care o aveau Kinga şi Zsolt în momentul în care Nicoleta Luciu a intervenit între ei, prietena antrenoarei de Kangoo Jumps spune că miliardarul vroia să o ia de nevastă pe Kinga. „Zsolt şi Kinga se cunosc de mai bine de un deceniu. La vremea aceea, ea lucra la compania lui din Miercurcea-Ciuc. La început, au avut o simplă relaţie dintre un patron şi o angajată, dar nu a trecut mult timp până ce s-au îndrăgostit nebuneşte unul de altul“, a încheiat aceasta.

Pe lângă aceste dezvăluiri, un prieten de-al lui Zsolt Csergo a spus că acesta nu vroia să se însoare cu Nicoleta Luciu şi chiar a făcut publică o discuţie de-a lor. „Nu ne grăbim să facem nunta nici acum, când vor veni pe lume cei trei bebeluşi. Când ne uităm în jur şi vedem ce se întâmplă cu divorţurile, ne speriem. Nu mă însor cu Luciu de frica unui divorţ sandalos. Noi nu vrem să ajungem precum Columbenii, să ne batem pe copii, să râdă lumea de noi“, i-ar fi spus Zsolt prietenului său, înainte de nunta cu Nicoleta.

Kinga este divorţată şi are doi copii, o fată în vârstă de 18 ani şi un băiat în vârstă de 15 ani, dar cu toate că tabloidele spun că ar avea o relaţie cu Zsolt, aceasta afirmă sus şi tare că are un iubit în Suedia, cu care vrea să se căsătorească, dar programul ei foarte încărcat nu îi permite acest lucru.

(iulian.ioncea@imedia.ro)

22 Octombrie 2012
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dany pe 6 Dec 2013, 19:27
    dany

    ar fi prea prost cand are o femeie frumoasa langa el care i-a facut 4 copii sa se uite la respectiva antrenoare ! dar ...gusturile nu se discuta ....si nu ar fi o exceptie !

    0
    0

  • elena pe 15 Iun 2013, 19:05
    mda

    bineinteles ca s-au luat bani buni pe toate scenariile, va vindeti pe putin, trebuia sa cereti mai mult.

    1
    0

  • dan pe 29 Nov 2012, 14:26
    niste nimeni

    o fatuca simpla si prostuta ajunsa o vedeta de carton, combinata cu un martafoi de provincie dornica sa aiba si el ceva de castigat de pe urma aparitiilor nevestei pe la tv...luciu nu face decat sa confirme cat e de redusa, viata lor fiind cu el la miercurea ciuc ea facand pe cantareata, manachinul , etc...imagini cu copiii vandute, viata ei vanduta, din asta traiesc oamenii astia, non valori. chiar sunt naivi care cred ca ala nu era combinat cu kinga? adica aia e cu iubitu pe barca( parca era in suedia) , marlanul o cafteste si iubitul se uita ca vita? dar cand asta se pupa cu ala? si aia tot amicitie era? ala avea de la luciu oarece imagine si publicitate si de kinga restul...ca mai mult era la m ciuc decat in cpitala...

    2
    0

  • rose pe 3 Nov 2012, 01:22
    nu mai comentatii daca nu cunoastei omul!

    va doresc tot binele din Lume! sa nu va uitati niciodata la tabloide sau la tv.TE ROG DIN SUFLET SA NU MAI APARI IN EMISIUNE LA MARUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU MAI VREAU SA VAD CUM SE ARUNCA IN NISTE OAMENII DE OMENIE CU GUNOAIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SA ITI FIE RUSINE MARUTA PUTA ANDREI CHIAR AI PLACE,AM VAZUT CAND AI SPERIATO DE MOARTE SI TU NU MAI PUTEI DE RAS DE CACAT SA FITI

    3
    1

  • tomescu pe 3 Nov 2012, 01:10
    fata nu crede tot ce se spune am incredere in tine,stiu ca esti smart

    Va iubim! si o sa va iubim mereu! nu crede ce spune lumea si mass media!? noi credem ce vedem,( invidiosii nu sunt la noi in vocabular!!!!!) TE ROG SA NU FACI VREO GRESALA A VIETII!!!!!!!!SUNT MAMA LUI ROSE ANNE MARY TE IUBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM MULTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TE ROG NU CREDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NIMIC

    3
    1

  • gaby45 pe 22 Oct 2012, 16:18
    foarte trist cu pro tv

    pai asa le ridica protv pe unele apoi le arunca la gunoi ca pe niste rebuturi care nu mai sunt de actualitate REMEMBER pepe varciu ioana tufar etc cam asa le ridica fac audienta 2,3 saptamani si apoi pleosc la gunoi CHIAR se vede pepe are emisiune .varciu are emisiune adelina pestritu are emisiune alex velea are emisiune /Socant cum cantaretii devin prezentatori peste noapte OARE nu ar fi mai bine daca ar veni si altii din urma din tineret iar ei ar vedea de carierele lor care au apus cam demult

    1
    0

  • criss pe 22 Oct 2012, 12:40
    care e de fapt amanta

    de fapt Kinga nu a fost amanta lui Zsolt, a fost logodnica lui pana in momentul in care Nicoleta si-a facut aparitia si i-a despartit. deci, asta e reversul medaliei si un fel de-al vietii de a-i arata ca Dumnezeu nu doarme niciodata. ce semeni, aia culegi. Iar pt Ella, care zice ca zsolt a ales-o pe cea care nu e curva eu iti propun sa investighezi putin trecutul nicoletei si o sa te surprinda faptul ca e mai curva decat toate curvele la un loc

    8
    8

  • luka pe 22 Oct 2012, 08:15
    drama?

    hai sa fim seriosi oameni buni! asta este reversul medaliei. luciu, vedeta lu' peste prajit si-a petrecut luni de zile expunandu-si copii ( da , siguuuuuur, a vrut ea musai tripleti), operatiile estetice, toata viata la Tv pentru bani. a ajuns subiect de stiri pro tv, in fiecare zi se numarau zilele pana cand isi pune silicoane! come on!!!!!!! ceea ce i se intampla acum cand o tara intreaga a vazut fimul cu barbatul ei si amanta e consecinta directa a acestei supra expuneri. daca ar fi stat acasa fara se vanda in halul asta poate ca presa nu era atat de interesata de aventurile sotului pe care sa fim iarasi seriosi, sunt convinsa ca le cunostea, la fel si firea violenta. ceea ce mi se pare foarte "dragut" este interviul pe care i l-a luat trustul ei de suflet- media pro- cu putin timp inaintea scandalului ( moment in care stiau clar de filmulet) in care o intrebau ce ar face daca ar fi inselata sau lovita iar ea a dat niste raspunsuri ca la carte.

    17
    9

  • Mutulica pe 22 Oct 2012, 01:50
    Alba ca Zapada si Satra

    Vai de tzatze generoase poate sa aiba Alba ca Zapada, nu-mi pot dezlipii ochii de pe ecran, de abia ca am putut sa scriu si eu cateva randuri. Iar cealalta, Kinga, parca este fiica lui Elvis Termopan si a jucat in Shatra. Auziti acolo, Kinga, asta e un fel de rege cu tzatze. Iar Zslot asta imi face impresia ca tot din Shatra vine si era vistier, de unde numele si banii. Sper ca nu-mi face feste imaginatia. Inca mai am ochii lipiti pe ecran la Alba ca Zapada…. Fain articol.

    8
    8

  • ella pe 19 Oct 2012, 18:03
    tare de tot

    foarte plauzibila povestea prietenei ,cu siguranta scenariul este by kinga,...dar cine crede asa ceva,cu acest zsolt nu se casatorea cu nicoleta ,nu facea copii,putea so pastreze de amanta la fel ca si pe kinga,din doua amante a ales-o pe femeia care nu este curva,nimic mai mult

    27
    9

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod