Modă: 15 ţinute inspirate de stilul rock. Vezi cum să le porţi!

În sezonul toamnă/iarnă 2012-2013, hainele de inspiraţie rock sunt vedete: geci din piele, bocanci, ţinte şi foarte mult negru. Acest stil vestimentar a luat naştere la începutul anilor ’90, când muzica rock era ascultată de foarte muţi tineri. Însă, în acest sezon piesele cheie au revenit în atenţia designerilor.

Geaca de motor cu multe fermoare este una dintre principalele piese vestimentare ale acestui stil. Şi dacă vrei să-ţi îndulceşti look-ul, poţi purta o astfel de geacă cu o bluză din mătase, foarte feminină, o pereche de jeanşi şi nişte pantofi cu toc stiletto.

Negrul este culoarea cea mai des întâlnită când vorbim despre stilul rock. Te poţi îmbrăca toată în negru, dacă vrei să ai un aer dramatic sau îl poţi combina cu roşu burgundia, pentru un aer foarte şic.  

Ţintele sunt şi ele elemente nelipsite. Dacă nu vrei să dai bani pe haine sau accesorii cu ţinte, îţi poţi cumpăra ţintele din magazine de specialitate şi aplica pe bocancii preferaţi sau pe o poşetă. Aşa vei reuşi să readuci la viaţă piese vestimentare vechi pe care nu le mai purtai.

Bocanci biker sunt un alt elemet specific stilului rock. Pot fi purtaţi la jeanşi skinny, un tricou şi o vestă cu ţinte. Într-o altă combinaţie ar merge cu o pereche de colanţi şi o cămaşă din jeans. De asemenea, ei se potrivesc şi cu o rochie din mătase, vaporoasă, asortaţi la o geacă din piele.

1 din 16

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • LaNaiba pe 20 Oct 2012, 10:18
    Ada

    Si eu sunt o rockerita:)

    0
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod