Dragos Bucur: "Imi place sa cred ca fac doar ce imi place sa fac"

Care sunt compromisurile pe care le-ai facut in cariera si cele pe care nu le-ai face niciodata de dragul artei?

Compromisuri am mai facut, dar nimic grav... cate o emisiune mai nefericita, cate un rol mai nepotrivit, cate un interviu mai fara sens, cum spuneam, nimic, intr-adevar, grav. Adica nu m-am culcat cu nimeni pentru un rol si nici nu am facut niciodata pe prietenul cu cineva, doar pentru ca era vreo persoana importanta. Si, uite asa, ti-am raspuns si la a doua intrebare...

Care au fost momentele de cotitura din viata lui Dragos Bucur? Povesteste-ne mai multe despre o greseala din trecut, care, insa, ti-a schimbat viata in bine.

Teatrul Podul, diabetul, Dana si Sofia...
Astea sunt cotiturile mai recente. Altele ar fi nota 3 la Limba Romana, din clasa a doua, din cauza careia am schimbat scoala, piciorul rupt la schi, datorita caruia am parasit teatrul, agentia de casting infiintata in 2002... Greseli mari nu am facut, dar mi s-au intamplat lucruri care la momentul respectiv am crezut ca sunt ghinioane si, in cele din urma, s-au dovedit norocul intruchipat.

Care a fost cea mai trasnita gluma pe care ai facut-o pe platourile de filmare?

Nu sunt cea mai glumeata persoana din lume la filmare sau in teatru, dar, uneori, imi place sa mai destind atmosfera cu o glumita.
Oricum, sunt adeptul umorului mai subtil si doar din vorbe, nu al celui de natura fizica, asa ca imi e greu sa iti reproduc vreuna dintre glumele de pe platou.

Care este principiul de viata dupa care se ghideaza Dragos Bucur?

Imi place sa cred ca fac doar ce imi place sa fac, ca nu depind de nimeni (poate doar de familie), ca oamenii trebuie sa poata ajunge sa traiasca asa cum isi doresc, fara compromisuri majore. As vrea ca Sofia sa creasca in spiritul asta, de libertate, de independenta...

Spuneai undeva ca Dana a aparut in viata ta la momentul oportun, atunci cand amandoi ati fost pregatiti pentru aceasta relatie.
Cum ar fi fost Dragos Bucur daca nu ar fi intalnit-o pe Dana Nalbaru?


Asta nu se poate, s-a intamplat deja si nici nu vreau sa ma gandesc "Ce ar fi fost daca". Daca nu ar fi fost intalnirea cu Dana, nu ar fi fost Sofia, nu ar fi fost linistea, bucuria, dragostea...

Ce a adus Sofia in viata ta?

Scandal, picioare in burta, palme, scutece, rasete dimineata, trezitul la ora 7.00, mobila noua, griji, bucurii, Panadol si Nurofen pentru copii si multe, multe bucurii.

Cine este, pana la urma, Dragos Bucur, si cum se vede el prin ochii sai?

Ma vad exact cum am raspuns in interviul acesta.
Exact asa...
19 Ianuarie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod