Dr. Oz: Cum a trecut Eva Longoria peste depresia provocată de divorţ

Eva Longoria a discutat pentru prima dată despre divorţ şi depresie în emisiunea "The Dr. Oz Show". A fost complet devastată şi starea de sănătate i se înrăutăţise considerabil. Cum şi-a revenit?

"Nu mâncam nimic. Eram deprimată. Eram tristă. Dieta mea consta doar în cafea", a spus Eva Longoria despre perioada de după divorţul din 2011 de partenerului său, baschetbalistul Tony Parker. Ei s-au căsătorit în iulie 2007. Zvonurile care au apărut după divorţ legate de motivul despărţirii sugerau o legătură extraconjugală a soţului său cu una dintre prietenele de familie, aventură care dura de un an de zile.


Perioada care a urmat a marcat-o foarte mult pe vedeta din serialul "Neveste disperate", astfel că era mereu deprimată, nu mânca nimic, bea doar cafea şi ajunsese să slăbească foarte tare.

În ciuda faptului că toată lumea o complimenta că are o siluetă de invidiat, diva se simţea din ce în ce mai rău, după cum a declarat ea în interviul acordat în emisiunea celebrului Dr. Oz. "Oamenii continuau să-mi spună că arăt fantastic şi că-mi prieşte divorţul. Eu mă gândeam doar că nu mă simţeam deloc bine şi nu aveam energie deloc", a declarat vedeta.




Cum şi-a revenit?

După un set de analize care arătau cât de precară este starea sa de sănătate, Eva a luat hotărârea de a-şi schimba stilul de viaţă. Potrivit medicilor, la momentul respectiv, după stări de deprimare, un consum exagerat de cafea şi înfometare, ficatul său era suprasolicitat şi corpul complet lipsit de orice vitamine.



"Medicii mi-au spus că eram lipsită de orice vitamine. De parcă cineva ar fi luat un pai şi le-ar fi sorbit pe toate din corpul meu.", a declarat Eva Longoria în cadrul emisiunii The Dr. Oz Show.

A urmat un regim alimentar şi timp de 3 luni de zile a eliminat din dieta sa orice sursă de zahăr sau produs care se transformă în zaharuri odată ingerat. "Am urmat o dietă strictă, iar timp de trei luni nu am consumat zahăr sau orice alt aliment care se transformă în zahăr. În scurtă vreme am constatat că am mai multă energie decât orcând şi lucrurile începeau să intre încet în ritmul lor normal. Viaţa căpăta din nou un sens", a spus vedeta.


De asemenea, a început un antrenament sportiv care a ajutat-o să revină la formele sale de invidiat.


Eva Longoria: reţetele preferate

De atunci, Eva a ales să aibă un stil de viaţă sănătos, iar în emisiune ea a prezentat câteva dintre reţetele sale preferate pe care le consumă de obicei. Ea susţine că petrece mult timp în bucătărie şi a declarat că este pasionată de mâncare şi de tot ce ţine de arta gastronomică. Are un restaurant în Hollywood, iar în 2011 şi-a lansat prima carte de bucate: "Bucătaria Evei - Găteşte cu dragoste pentru familie şi prieteni". Cartea conţine 100 de reţete şi imagini cu familia şi prietenii vedetei.



Iată două dintre reţetele prezentate în emisiune:

  • Guacamole cu ardei iute: amestecă într-un bol avocado pisat cu furculiţa împreună cu roşii, ceapă, coriandru/pătrunjel, zeamă de lămâie şi puţină sare.

 

  • Grătar cu chilli: foloseşte carne slabă pe care să o masezi cu pudră de chilli şi sare. Se prepară apoi pe grătar. Acest grătar se combină foarte bine cu tortilla şi cu pasta guacamole.

 

31 Mai 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod