Dosar Eva: 7 vedete care au fugit de acasă după scandaluri cu partenerii lor

2 din 8

Pepe a părăsit-o fără regrete pe Oana Zăvoranu

După ce a aflat că Oana îl înșelase cu Tudor Ionescu, zis Tudy, finul fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, cântărețul a decis să o părăsească. Așa a început războiul lor fără sfârșit.

Pepe și Oana Zăvoranu au divorțat amiabil în iunie 2011. După ce cântărețul s-a logodit cu Alina Pastramă și a anunțat că va avea un copil, fosta soție a declanșat un tir al declarațiilor acuzatoare, iar Pepe nu i-a rămas dator. "De 7 ani îi spuneam Oanei că vreau un copil, ea mă punea să mă uit în sus. Când voiam să ne iubim, ea îmi vorbea despre procesele cu mama sa. I-am spus că poate pierde procesele, dar pe mine nu mă va pierde niciodată. Eu am vrut o soție, nu o străină care să mă întrebe dacă a sunat avocatul. Nu am petrecut sărbătorile împreună, nu a venit nici măcar la ziua mea. Mi-a spus că se simte rău. Atunci am înțeles că nu o mai bucur. Dacă mă mai iubește, să mă lase să îmi trăiesc viața în continuare fără ea. Eu i-aș fi oferit orice. Îmi pare rău doar că Dumnezeu nu mi-a putut oferi mie mai multă răbdare. Îmi pare rău că nu i-am oferit mai mult, că nu am putut să îndur mai mult", a declarat cântărețul în emisiunea "Un show păcătos".

Într-un interviu acordat luna trecută, în exclusivitate pentru eva.ro, Pepe a mărturisit că după plecarea sa din casă, nu a plâns după Oana. "Dragostea noastră s-a stins oarecum treptat. La momentul despărţirii noastre, totul era încheiat. Nu am plâns, eram deja vindecat. După plecarea mea din casă, mi-a fost din ce în ce mai bine. Nu am avut de ce să plâng sau să îmi mai fie dor. Acum sunt fericit şi împlinit", a povestit artistul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod