Dosar Eva: 7 războaie totale ale Oanei Zăvoranu. Vezi câte a pierdut!

Profesionistă a scandalului, Oana Zăvoranu nu iartă nicio ocazie pentru a ieşi în evidenţă. Mereu pusă pe harţă, vedeta s-a consacrat prin stilul său bătăios, deseori de mahala, în care abundă cuvintele deochiate, ameninţările şi tonul ridicat. Să te ferească Sfântul să te ia în vizor, căci doar dacă vorbeşti mai tare şi mai colorat decât ea scapi neşifonat!
Personaj pitoresc, producător de fraze memorabile şi de audienţă la orice oră, Oana Zăvoranu atrage atenţia prin stilul ei frust. Îşi joacă rolul cu consecvenţă şi din această cauză nu prea are aliaţi; în războaiele sale cu restul lumii, ea joacă pe cont propriu.
1 din 8

Oana s-a judecat cu mama ei pentru moştenire

Vedeta şi-a dat mama în judecată, acuzând-o că i-a falsificat semnătura. După mai bine de patru ani de procese şi de acuzaţii, în primăvara anului trecut cele două s-au împăcat. Armistiţiul a durat doar o lună.

Scandalul s-a reaprins după ce Mărioara Zăvoranu a acuzat-o pe Oana că nu vrea să renunţe la proces. "Sunt dezamăgită, am crescut la piept o viperă", a declarat Mărioara în emisiunea "Un show păcătos". Oana a susţinut că recursul a fost formulat înainte de împăcarea lor. "Sunt un om credincios, sunt un om bun şi nu pot să îmi lovesc mama mişeleşte. Ea rămâne mămica mea iubită şi între noi nu există iubire pe bani. Niciodată nu voi mai face o plângere penală împotriva mamei mele. Ce se întâmplă acum este voia lui Dumnezeu. Acest proces trebuie să meargă mai departe. Îmi iubesc mama extrem de mult şi îmi pare rău că s-a supărat pe mine din cauza banilor", a spus vedeta atunci.

Finalmente, în decembrie anul trecut, Oana s-a împăcat cu mama ei, aflată pe patul de spital din cauza unor probleme grave de sănătate. În ziua în care Mărioara Zăvoranu a împlinit 63 de ani, fiica ei i-a adus un buchet de flori şi i-a mărturisit că o iubeşte ca în prima zi. "La mulţi ani, mamă! Îţi doresc multă sănătate! Vreau să îmi cer iertare de la tine. Sper că ţi-ai dat seama că nu am dorit să te omor, chiar dacă au existat discuţii între noi. Vreau să ştii că, în felul meu, dragostea mea pentru tine nu a reuşit să o şteargă nimeni, indiferent de ce se întâmplă între noi, eu niciodată nu ţi-am dorit răul", a mărturisit Oana cu ochii în lacrimi.

Mărioara a fost impresionată de gestul Oanei. "Cum să vreau eu vreodată să te omor pe tine? Îţi multumesc că mi-ai facut o seară frumoasă. Cu câtă dragoste îţi vorbeam şi îţi povesteam, cum să vreau să te omor? Să îţi dea Dumnezeu tot binele din lume şi sper să mă bucur şi eu de tine. Mă simt rău din cauza stresului, mi-a scăzut glicemia, am probleme cu rinichii. Nu e de glumă! Tu eşti o femeie puternică, chiar dacă ai căderi. Să dea Dumnezeu, aşa să fie! Duşmancele astea au profitat de faptul că suntem singure. Nu au crezut că suntem tari. Din dragoste te-am făcut, din foarte mare dragoste, nu am încercat să scap de tine! E adevărat că tatăl tău te-a dorit mai mult decât mine, eu am vrut să mai treacă un timp", i-a spus Marioara fiicei sale.

După ce au făcut pace, cele două Zăvorance s-au aliat împotriva lui Pepe, atacându-l organizat. Mărioara l-a făcut "ţigan cu opt clase" şi a spus despre soţia lui, Raluca Pastramă, că e urâtă ca un cal, iar Pepe i-a răspuns că ştie ce a făcut ea recent cu un tinerel de 33 de ani.

9 Septembrie 2012
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Ana pe 28 Ian 2013, 13:25
  Oana Zavoranu

  Atat ea cat si maica-sa,niste mahalagioaice,care se hranesc cu scandaluri ,ca sa iasa in evidenta. O gresala enorma fac televiziunile,care le promoveaza mahalagismul , pentru audienta rau inteleasa.Nu cu ele si cu Ioana Tufar cresc in ochii telespectatorilor.Dinpotriva.,ne scarbesc !

  0
  0

 • cineva pe 10 Sep 2012, 16:22
  ahahah

  oana este defecta!!!!!=)))))))))))

  1
  0

 • criss pe 10 Sep 2012, 14:24
  si...

  pai si???care e rezultatul?aici e doar un caz....

  0
  0

 • 1Q.leu pe 10 Sep 2012, 01:58
  dosar eva

  Asta e logodita cu nosferatu'.

  0
  0

 • ioana pe 9 Sep 2012, 17:10
  nebuna

  s-o duca maicasa la casa de nebuni!

  4
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod