Doi "cocoși" înfierbântați: Momentul în care Orlando Bloom a vrut să-l bată pe Justin Bieber

Actorul a încercat să-l lovească pe cântăreţul canadian, dar a reușit doar să-l îmbrâncească puțin. Motivul disputei: Justin s-ar fi combinat cu Miranda Kerr.

Ciocnirea dintre Orlando Bloom și Justin Bieber continuă să facă valuri în presa occidentală. Cotidianul britanic Daily Mail a intrat în posesia unor imagini noi, conținând momnentul în care actorul încearcă să-l lovească cu pumnul pe tânărul cântăreț canadian. Incidentul a fost filmat de o persoană, miercuri, în zori, la scurt timp după ce Bieber a intrat în popularul restaurant Cipriani, înconjurat de anturajul său.

Justin era liniștit și amabil, totul era în regulă.
Dar Orlando a luat foc când l-a văzut și a început să se ia de el
sursa citată de Daily Mail
De cum l-a văzut, Bloom, care era îmbrăcat într-o cămașă albă, s-a dus direct spre Bieber, apoi a încercat să-i dea un pumn în figură. Martorii spun că lovitura nu și-a atins ținta, întrucât gărzile de corp care-l însoțeau pe canadian au intervenit și i-au despărțit pe cei doi. Disputa a continuat în stradă, unde Bloom și Bieber s-au îmbrâncit puțin, cu bodyguarzii între ei.
"Nenorocitule!", i-a strigat canadianul lui Orlando și cam asta a fost tot. Duelul s-a încheiat aici.

Fără să pară afectat de atacul brusc la care a fost supus, Bieber și-a văzut apoi de ale lui, pozând cu mai multe admiratoare, cu nelipsita lui șapcă așezată ștregărește pe cap. Bloom a luat-o și el în altă direcție, apoi s-a întors brusc pentru a gesticula furios spre Justin, aruncându-i și vreo două vorbe "de bine". Cum însă "gorilele" îl vegheau cu mare încordare, actorul n-a mai putut să se apropie de puștiul obraznic pe care tare ar fi vrut "să-l altoiască" puțin.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod