Divorțuri 2015. Ce cupluri s-au destrămat oficial în acest an?

Mai multe vedete și personalități au decis să se despartă de parteneri. Ce motive au avut? Răzvan Simion, Antena 1, a produs șocul anului
Anul 2015 a fost unul greu pentru cuplurile de vedete. Au fost divorțuri în serie, fugi de acasă pentru partenere mai tinere, despărțiri din plictiseală sau unele din interes. Descoperiți viața trepidantă a starurilor din România!


1. Răzvan Simion își părăsește familia pentru o cântăreață


Divorțul anului din showbizul românesc este indiscutabil cel al lui Răzvan Simion. Acesta își părăsește soția după 15 ani de căsnicie. El și Diana au doi copii minori. Răzvan Simion, 35 de ani, a plecat de acasă pentru că s-a îndrăgostit de starul în devenire, Lidia Buble, 22 de ani. Cei doi formează un cuplu.
28 Decembrie 2015
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • XYZ pe 30 Dec 2015, 14:56
    NU

    "Răzvan Simion, 35 de ani, a plecat de acasă pentru că s-a îndrăgostit de starul..." Nu, nu s-a indragostit, doar hormonii i-au luat-o razna, da' cind esti dobitoc nu iti dai seama si/sau nu vrei sa iti dai seama. Sau, pur si simplu, a fost/este prost de da in gropi.

    1
    0

  • XYZ pe 30 Dec 2015, 14:52
    EHE

    Intre Savuica si fostu' nu mai era nimic de ani buni, ce vorbiti voi "dinaintea divortului"? Doar a trecut si prin patu' lu' Gigi Netoiu "doamna" Dana....

    1
    0

  • XYZ pe 30 Dec 2015, 14:50
    AR

    Adameasca ar trebui sa-i tina companie lu' gasperu' de barbatu-sau in puscarie

    1
    0

  • XYZ pe 30 Dec 2015, 14:49
    Antonia

    Antonia e de coma. Sa lasi un italian, fie el si mafiot, pentru un tzigan cocalar romanistan e ceva. Sa mai torni si un plod cu tziganu' e peste puterea mea de intelegere. Abia astept sa se desparta, o sa fie distractie mare! Ca doar n-o sa stea impreuna pina i-o lua dracu'!

    1
    0

  • XYZ pe 30 Dec 2015, 14:47
    CE DOI

    Prigoana si Bahmaimuteanu = Tiganiada reloaded

    1
    0

  • XYZ pe 30 Dec 2015, 14:44
    DA

    @Ofelia - ai mare dreptate. Stai putin, ca se despart, madam Lidia o sa vrea marfa noua, eventual mai buna, prostul va fi lasat cu ochii in soare si se va milogi pe linga fosta nevasta. Clasic, deja parte din normalitate.

    2
    0

  • ofelia pe 29 Dec 2015, 14:23
    divortul lui razvan simion

    De cind Petre Roman a divortat si si-a 'refacut viata' alaturi de o persoana de o calitate indoielnica din toate punctele de vedere , nu ma mai mira absolut nimic ! Macar Petre Roman a avut 'scuza' de a se fi gasit in crizele virstei a 2 a , a avut nevoie sa-si reconfirme...virilitatea si puterea de a procrea ....etc... Stau sa ma intreb , cit i-o fi de greu sa traiasca linga o proasta ? Ca si 'patul' are limitele lui...in timp....... Macar nu se afiseaza cu ea pe toate drumurile , dar si cind o face.....te tooot miri........ I-am vazut invitati la o emisiune obscura de dupa amiaza unde ea a cintat......un cintec gen manea...culta :) imbracata ca o tzoapa......etc....... Acum ce sa zic ? Sa o foloseasca sanatoasa........

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod