Divorțuri 2015. Ce cupluri s-au destrămat oficial în acest an?


Darius Vâlcov a fost arestat, Lavinia a divorțat imediat

6. Lavinia Șandru, vedetă Realitatea TV, divorțează de soțul arestat, Darius Vâlcov


Vedeta s-a căsătorit cu fostul primar al orașului Slatina în 2005. Cei doi au împreună o fetiță. Darius Vâlcov a devenit ministru în Guvernul Ponta în 2014. După un an a fost arestat pentru fapte de corupție. Lavinia Șandru a divorțat rapid pentru a-și păstra credibilitatea de moderator TV.
28 Decembrie 2015
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • XYZ pe 30 Dec 2015, 14:56
    NU

    "Răzvan Simion, 35 de ani, a plecat de acasă pentru că s-a îndrăgostit de starul..." Nu, nu s-a indragostit, doar hormonii i-au luat-o razna, da' cind esti dobitoc nu iti dai seama si/sau nu vrei sa iti dai seama. Sau, pur si simplu, a fost/este prost de da in gropi.

    1
    0

  • XYZ pe 30 Dec 2015, 14:52
    EHE

    Intre Savuica si fostu' nu mai era nimic de ani buni, ce vorbiti voi "dinaintea divortului"? Doar a trecut si prin patu' lu' Gigi Netoiu "doamna" Dana....

    1
    0

  • XYZ pe 30 Dec 2015, 14:50
    AR

    Adameasca ar trebui sa-i tina companie lu' gasperu' de barbatu-sau in puscarie

    1
    0

  • XYZ pe 30 Dec 2015, 14:49
    Antonia

    Antonia e de coma. Sa lasi un italian, fie el si mafiot, pentru un tzigan cocalar romanistan e ceva. Sa mai torni si un plod cu tziganu' e peste puterea mea de intelegere. Abia astept sa se desparta, o sa fie distractie mare! Ca doar n-o sa stea impreuna pina i-o lua dracu'!

    1
    0

  • XYZ pe 30 Dec 2015, 14:47
    CE DOI

    Prigoana si Bahmaimuteanu = Tiganiada reloaded

    1
    0

  • XYZ pe 30 Dec 2015, 14:44
    DA

    @Ofelia - ai mare dreptate. Stai putin, ca se despart, madam Lidia o sa vrea marfa noua, eventual mai buna, prostul va fi lasat cu ochii in soare si se va milogi pe linga fosta nevasta. Clasic, deja parte din normalitate.

    2
    0

  • ofelia pe 29 Dec 2015, 14:23
    divortul lui razvan simion

    De cind Petre Roman a divortat si si-a 'refacut viata' alaturi de o persoana de o calitate indoielnica din toate punctele de vedere , nu ma mai mira absolut nimic ! Macar Petre Roman a avut 'scuza' de a se fi gasit in crizele virstei a 2 a , a avut nevoie sa-si reconfirme...virilitatea si puterea de a procrea ....etc... Stau sa ma intreb , cit i-o fi de greu sa traiasca linga o proasta ? Ca si 'patul' are limitele lui...in timp....... Macar nu se afiseaza cu ea pe toate drumurile , dar si cind o face.....te tooot miri........ I-am vazut invitati la o emisiune obscura de dupa amiaza unde ea a cintat......un cintec gen manea...culta :) imbracata ca o tzoapa......etc....... Acum ce sa zic ? Sa o foloseasca sanatoasa........

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod