Voucher Shiseido Spa - cadoul perfect pentru cei dragi

Cadoul perfect pentru perioada Sărbătorilor de Iarna este voucherul Shiseido Spa. Acesta este o modalitate elegantă şi de neuitat de a transmite o urare personalizată la final de an. Voucherul poate conţine tratamente la alegere, alături de un gând frumos şi de numele persoanei care oferă cadoul. Acesta asigură de asemenea acces la zona de relaxare a spa-ului: piscină de relaxare, camera zen, hammam, saună umedă şi uscată.

Un masaj corporal sau facial, câteva ore de relaxare în camera zen sau un ritual japonez de răsfăţ sunt doar câteva opţiuni de la Shiseido Spa cu care îi poţi bucura pe cei dragi.
Indiferent de alegere, experienţa va fi o călătorie a simţurilor desăvârşită.

Shiseido Spa at Stejarii Country Club include 8 spaţii destinate terapiilor, o cameră de scrubbing cu duş Vichy, o cameră VIP pentru cuplu (cu spațiu pentru tratamente, Jacuzzi, şemineu, pat cu saltea cu apă) și o zonă de relaxare ce cuprinde: piscină Vitality cu hidro-masaj, saună umedă și uscată, hammam şi camera ZEN cu paturi cu saltele cu apă și terapie cu oxigen. Astfel, cei care trec pragul spa-ului vor avea parte de o experienţă completă de well-being, intregită de prezența terapeuţilor specializaţi.

De asemenea, Shiseido Spa oferă o varietate largă de tratamente specifice brandului japonez, ce folosesc tehnica masajului Qi.
Prin stimularea punctelor de presiune Tsubo și eliberarea energiei Qi, clienţii experimentează o stare profundă de relaxare. Printre cele mai apreciate terapii Qi se numără masajul de hidratare și cel de exfoliere Kuroho Body, masajul de detensionare a mușchilor contractați, masajele faciale de regenerare a pielii, de estompare a ridurilor și stimulare a imunității.

La acestea se adaugă masaje asiatice adiționale, precum masajul thailandez, cel cu pietre vulcanice sau aroma-terapeutic, realizate de terapeute tailandeze, iniţiate în cele mai vechi tehnici de masaj.În plus, pe toată durata lunii decembrie, cei ce achiziţionează un tratament facial se vor putea bucura de un cadou din partea Shiseido Spa - un masaj al scalpului sau un masaj al picioarelor.


La final de an, oferă celor dragi ocazia să petreacă timp de calitate la Shiseido Spa, să mediteze şi să se relaxeze, pregătindu-se astfel trup şi suflet pentru noul an.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod