Divorţul anului. Alina Vidican a ales banii lui Cristi Borcea. Ce a mai rămas din ei!


Cristi Borcea va trebui să-şi împartă din nou averea cu o fostă soţie
În primele zile ce au urmat declaraţiei şocante făcute de Valentina Pelinel, soţia a declarat că va face tot ce-i stă în puteri pentru a-şi salva căsnicia. Dar această hotărâre a ţinut numai două săptămâni. Probabil a realizat că totul e pierdut.
Alina Vidican are 28 de ani şi ea însăşi a fost amanta lui Cristi Borcea pe vremea când acesta era căsătorit cu Mihaela. S-a cuplat cu dinamovistul la 19 ani, după o scurtă carieră de fotomodel, şi nu s-a lăsat până nu a primit rolul de soţie.
Borcea fusese căsătorit cu Mihaela vreme de 22 de ani şi aveau trei copii împreună. La vremea respectivă, puţină lume ar fi pariat că cei doi se vor despărţi. Aveau multe afaceri împreună. Dar fostul preşedinte de club a fost vrăjit de Alina şi a decis să-şi schimbe viaţa. A cheltuit mulţi bani cu Alina. O vreme, cei doi au locuit în SUA, la Miami, unde Cristi Borcea a cumpărat o locuinţă luxoasă şi a deschis câteva afaceri care n-au mers. Şirul proceselor din celebrul dosar al transferurilor a început să-l destabilizeze.
Totul s-a prăbuşit în  momentul în care a fost condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare. Relaţia cu Pelinel a început pe acest fundal al ameninţării cu detenţia. Nimeni nu a înţeles de ce fotomodelul l-a ales pe dinamovist, acesta nemaifiind o partidă strălucită. Problemele cu legea l-au transformat într-un personaj nepopular.
15 Februarie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod