Divorţul Andreei Marin de Ştefan Bănică. Ce s-a întâmplat până acum şi ce urmează

Ştefan Bănică şi Andreea Marin au plecat într-o vacanţă în Dubai, însă nu înainte de a anunţa pe Facebook că au decis să divorţeze.

Relaţia dintre Bănică Jr. şi „Zâna Surprizelor“ a durat şapte ani, însă de un an de zile se vorbea despre un posibil divorţ. În prima jumătate a anului 2012, Andreea Marin a dat mai multe interviuri în care spunea că un divorţ nu te dărâmă şi că ea a mai trecut prin acest lucru. Mai mult, vedeta afirma că se va despărţi de Ştefan dacă va observa că relaţia lor nu mai poate continua.

Sfârşitul săptămânii trecute a fost unul „de foc“ pentru presa de scandal, deoarece Andreea Marin şi Ştefan Bănică au anunţat, simultan, pe conturile lor de Facebook, că vor divorţa. „Dragii noştri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluţia noastră profesională şi personală şi care ne respectă intimitatea. După 7 ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separăm, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună şi pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relaţie civilizată, caldă, atât pentru fetiţa noastră, cât şi pentru noi. Ne-am trăit relaţia cu discreţie, atât cât ne-a permis statutul de persoană publică, ce înseamnă pentru alţii în ziua de astăzi, din păcate, transformarea vieţii particulare într-o telenovelă. Dorinţa noastră este să depăşim şi acest moment cu aceeaşi discreţie, chiar dacă suntem conştienţi de valul de speculaţii şi neadevăruri ce va urma, de aceea vă rugăm să înţelegeţi decizia noastră de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile şi mai ales copiii.

Vă mulţumim, un gând bun! Andreea şi Ştefan Bănică", a fost mesajul postat de cei doi.

Divorţul dintre cei doi pare a fi regizat, deoarece, în momentul în care pe Facebook a apărut anunţul, soţii Marin-Bănică se aflau în aeroport, pentru a plecat în vacanţă în Dubai. Culmea, atât în aeroport, cât şi în avion, s-a aflat o echipă de paparazzii de la Cancan, tabloid aflat în tabăra Media Pro, acelaşi trust pentru care lucrează şi Bănică junior.

Andreea şi Ştefan nu se vor mai împăca


Imediat după plecarea celor doi din ţară, tabloidele au încercat să afle cât mai multe detalii legate de divorţul dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică. Aşa au intrat în scenă, rând pe rând, diferiţi psihologi, prieteni sau vecini apropiaţi cuplului Marin-Bănică. „Motivul peste care Andreea Marin nu poate trece e infidelitatea pe care fie a bănuit-o, fie şi-a confirmat-o în decursul timpului vizavi de Ştefan Bănică. Croindu-şi imaginea unei familii-model, aşteptarea i-a fost înşelată în timp. Fiind o vedetă, Bănică a avut probabil relaţii extraconjugale“, a spus psihologul vedetelor, Ilie Marinescu.

Şi astrologul Mariana Cojocaru şi-a dat cu părerea în legătură cu divorţul celor două vedete. „Anul 6 este un an de cumpănă în orice relaţie de cuplu. Andreea a făcut tot ce i-a stat în putere ca să salveze căsnicia. Misiunea ei terestra era să înveţe ce înseamnă toleranţa în relaţia de cuplu. Tot ce aţi văzut în ultima jumătate de an au fost apariţiile ei în care spunea: «Vreau şi cred în această relaţie, dar divorţul nu înseamnă sfârşitul lumii».

Nu cred că ei doi se vor împăca din punct de vedere sentimental“, a spus aceasta.

Reporterii de la WOWbiz au reuşit chiar să discute cu un apropiat al soţilor Marin-Bănică, acesta afirmând că Ştefan şi Andreea nici măcar nu locuiesc în acelaşi hotel. „Andreea stă la un hotel, cu Violeta, iar Ştefan stă cu mama lui într-un alt stabiliment. Cântăreţul şi-a închiriat o cameră şi în hotelul Andreei, iar când vrea să petreacă timp cu Violeta, merge acolo“, a spus acesta.



Astăzi, la mai puţin de o săptămână de la anunţarea divorţului, Andreea Marin a luat o altă decizie importantă. „Zâna“ renunţă la poziţia de director editorial al revistei Business Woman.

„Dragele mele, nu o singură dată în cei 20 de ani de când trăiesc pe picioarele mele – căci mi-am început aventura când aveam 18 ani – spun "punct, e timpul schimbării". Există ceva în mine ce ţine de intuiţie, de simţul momentului când e oportună o mişcare radicală, pen¬tru că ştiu că mă aşteaptă un tren în care nu e chip să nu urc. Unii o numesc provocare. Poate că e doar un lung şir de coincidenţe ce m-au ghidat, fără voia lor, pe un drum corect, ori poate e ceva mai mult, ceva ce nu pot măsura, dar cert e că mi s-a întâmplat de câ­teva ori în viaţă, în momente ce păreau liniştite, aşezate, sigure, din punct de vedere profesional, fără nevoia de a fi „dezechili­brate” de o posibilă schimbare, să ascult vocea aceea interioară care-mi spunea: acum trebuie să alegi un alt drum, nu e un risc, deşi aşa pare.

Şi aşa a şi fost: schimbările importante din profesie au avut loc pentru mine în clipe în care nu prea multă lume ar fi dat confortul a ceea ce merge pe provocare – este ceea ce mi-au spus tranşant cei din jur, închipuindu-se în papucii mei pentru o clipă.

Eu cred, însă, că a alege o altă direcţie când te afli într-o răscruce de drumuri nu e un risc, dacă ai încredere în propriile forţe şi imaginaţie cât să-ţi spui: „merită să încerc ceea ce simt şi, dacă nu-mi iese, oricum sunt în stare să fac altceva cel puţin la fel de bine; am minte, un corp sănătos şi destulă creativitate cât să schimb macazul fără a provoca o furtună. Nu a fost nevoie, am avut norocul, atunci când am pornit convinsă şi cu motoarele pregătite pe un nou drum, să reuşesc ce mi-am propus. Dar chiar şi când ai dubii, dacă eviţi ridicolul – singurul sentiment al noii în­cercări de care mă feresc, căci sunt de părere că trebuie să simţi când eşti pe o cale care te face clar omul nepotrivit la locul nepo­trivit –, eşti liber şi îndreptăţit să îţi testezi abilităţile. De nu aş fi făcut asta atunci când eram studentă la informatică şi nu-mi trecea prin minte niciun moment că televiziunea ar putea avea vreun rol în viaţa mea, astăzi nu aş fi ceea ce sunt, cu tot bagajul de amintiri, realizări, bucurii şi lecţii de viaţă care mă definesc şi mă fac să simt că sunt un om mai aproape de împlinire.

Astăzi sunt la momentul unei alegeri: provocări noi mă aşteaptă în anul ce vine, mi-am extins activitatea profesională, idei incitante mă traversează şi mă pun la treabă, astfel încât îmi dau seama că 24 de ore pe zi nu îmi mai sunt de ajuns“
, scrie Andreea Marin în editorialul revistei Business Woman.

În replică la acest material, Ştefan Bănică le-a spus fanilor săi că le mulţumeşte pentru mesajele de bună-credinţă şi le urează tuturor o săptămână frumoasă.

Averea, pe numele mamei


Potrivit informaţiilor oferite de WOWbiz, Ştefan Bănică îşi va păstra toată averea după divorţ, deoarece cu doar câteva luni înainte de a se căsători cu Andreea Marin, artistul şi-a trecut toată averea pe numele mamei sale. La acea vreme, Bănică deţinea un apartament în zona Unirii, rămas după partajul divorţului de Mihaela Rădulescu, un altul în zona Circului, o vilă la Foişorul de Foc şi un apartament de două camere în Dorobanţi.

Se pare că toată averea lui, la acea vreme, se ridica la un milion de euro.

Însă, jurnaliştii de la Click afirmă că Andreea Marin şi Ştefan Bănică ar fi divorţat deja la notar şi că, până în vara acestui an, artistul trebuie să-i dea fostei sale soţii aproximativ 700.000 de euro. Mai mult, cele două vedete au stabilit unde vor locui în continuare. Ştefan Bănică va locui în vila din cartierul bucureştean Tei, iar Andreea, împreună cu fetiţa, Violeta, în casa din Pipera.

15 Ianuarie 2013
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eta pe 1 Feb 2013, 13:41
    pacat

    De ce judecam pe altii, hai sa ne vedem de treburiile noastre, de fam noastre si sa lasam pe fiecare in pace,e destul de tragic pentru ei, au destule pe capul lor, hai sa-i lasam singuri sa-si spele rufele in fam. Multumesc.

    0
    0

  • marean pe 22 Ian 2013, 12:06
    ipocrita

    bre ciumafaie, cu ce drept faci tu lumea animale? animal esti tu, nesimtito. daca nu vreoai publicitate nu dadeati anunt pe facebook. obraznica ce esti!

    1
    0

  • ciurliburli pe 22 Ian 2013, 12:03
    lasati-ne

    d-lor ziaristi, mai lasati-ne cu stirile despre acest cuplu. ajunge! ne-am saturat!

    1
    0

  • vikyny pe 16 Ian 2013, 15:33
    ajunge!

    S-o fi saturat omu de falseturile ei. auzi, familie model...pai tocmai ca era si este de-o falsitate fara limite dumneaei, de-o ipocrizie fara margini (vinde ea gogosi cat e de fericita sa-si ia viata de la capat) hai, dute-n puii mei de stramba...

    2
    4

  • maria pe 15 Ian 2013, 19:07
    .......

    fetelor ..exista un copil de ce vreti ca peste ani sa citeasca ...presupunerile noastra Andreea si Stefan sunteti niste parinti model si sa nu o dezamagiti pe Violeta. Sunt o mama simpla am si eu doi copii si un sot adorabil...oricum fiecare casnicie are urcusuri si coborasuri mai ales cand esti persoana publica

    2
    2

  • magda pe 15 Ian 2013, 12:55
    pt andreea

    a fost un cuplu frumos , sau asa a lasat sa intelegem noi ca se iubesc , ca se respecta , ca vor trece peste tot cei rau, in lumea asta nebuna . am crezut ca pe ei no sa-i afecteze , ca o sa stie cum sa depaseasca momentul . Dar uite ca nui deajuns, sa ai bani ,cariera ,copii, avea tot ,. ceva tot a lipsit in relatia lor de sa rupt , imi pare tare rau pt amandoi .va iubesc la fel de mult incontinuare .

    2
    2

  • geo pe 15 Ian 2013, 11:20
    andreea marin

    Stiti de cand si-a extins activitatile duduia marin ? De atunci cand a furat poporul roman cu lozurile de Anul Nou, in cardasie cu Posta Romana. Ulterior cu banii furati a plecat in Africa si a reusit sa-i "spele" prin publicarea cartii despre "aventura" ei in Africa !!! Va mai amintiti stimati "fraieri" romani ?

    4
    8

  • anca pe 15 Ian 2013, 10:03
    fiecare are dreptul la viata

    Eu cred ca ambii sunt de admirat din punct de vedere profesional si cred ca asta ar trebui sa ne intereseze pe noi de fapt. Sunt oameni puternici care au stiut sa razbata prin jungla de asa zise vedete ale zilelor noastre. In rest fiecare sa-si vada de viata lui. Sunt oameni ca si noi cu sentimente si resentimente si numai Dumnezeu este indreptatit sa-i judece pe fiecare in parte cat rau si cat bine au facut.S-au casatorit fiindca amandoi si-au dorita asta, au facut un copil fiindca amandoi si-au dorit asta si au incercat sa tina catargul casniciei lor deasupra in ciuda scandalurilor pe care presa, ca de obicei "binevoitoare", le-a tot iscat. Sa nu uitam ca sunt oameni si ca si noi cei de rand facem greseli dar din fericire nu sunt puse pe tapet asa cum se intampla la ei. Haideti sa nu-i judecam ci mai degraba sa le uram sa depaseasca acest moment cat mai repede si sa ramana prieteni de dragul copiilor lor.

    9
    8

  • andreea pe 15 Ian 2013, 01:16
    pt flavia

    ai punctat bine :) "omul" asta a facut intotdeauna, a imitat shakin' stevens, elvis, nu are nici un pic de amprenta personala pe nimic...nu exceleaza nici in muzica nici in actorie, dar se pricepe sa ameteasca cu circariile.

    9
    9

  • flavia pe 15 Ian 2013, 00:46
    E limpede...

    omul a "vanat"numai vedete,pt ca altfel,n-ar fi reusit sa fie in "top"cu "muzica"sa chinuita...se crede un Elvis,insa,e doar o persoana limitata profesional,ce doar imita...de data aceasta,chiar a gresit...ce alta inima de vedeta o sa mai franga?!,cine o sa-l mai propulseze?!...a imbatranit, si nici macar altceva de oferit nu are...

    12
    10

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod