Divă adevărată: Sophia Loren, elegantă şi la 79 de ani

Regina filmului italian va apărea din nou pe marile ecrane, după o pauză de trei ani. Legendara actriţă care în 2014 va împlini 80 de ani rămâne un etalon al eleganţei feminine.

 

Puţine femei se pot mândri că rezistă cu brio trecerii timpului. Dar Sophia Loren, ajunsă la un pas de 80 de primăveri, îmbătrâneşte frumos, fără să se opună curgerii vremii. În ciuda vârstei sale înaintate, actriţa nu şi-a pierdut eleganţa, demonstrând că are curajul de a nu renunţa la rochiile de gală decoltate.

Vedeta a fost fotografiată luni, în timp ce cobora la bordul unui taxi plutitor, în Veneţia. Sophia arăta impecabil - nici măcar un fir de păr nu era nearanjat, scrie ziarul britanic Daily Mail.

Pudrată şi rujată ca la carte, ea a venit de la Napoli şi a fost ajutată imediat de mai mulţi bărbaţi să coboare la bordul ambarcaţiunii. Sophia era îmbrăcată într-un sacou roşu şi pantaloni negri, iar la gât avea o eşarfă înflorată.


După o carieră de peste şaee decenii, Sophia se întoarce pe marele ecran într-un film regizat de fiul ei mai mic, Edoardo Ponti. Ea va juca în "La Voce Umana" ("Vocea umană"), pentru care a filmat Napoli, în această vară.

Pelicula are la bază piesa scrisă în 1930 de francezul Jean Cocteau şi cumprinde monologul unei femei care îi vorbeşte la telefon iubitului ei, aflat pe punctul de a se căsători cu o altă femeie.

Ultimul rol al actriţei a fost cel de acum trei ani, când ea a interpretat-o pe mama sa, în producţia autobiografică "La mia casa e priena di specchi" ("Casa mea e plină de oglinzi"), însă ultimul rol important l-a avut în 2004, când a apărut în "Peperoni ripieni e pesci in faccia", semnat de Lina Wertmueller.



Intrată în panteonul cinematografiei mondiale graţie frumuseţii ei sculpturale şi mai multor interpretări bulversante, Sophia Loren este considerată una dintre legendele în viaţă ale marelui ecran, notează agenţia Mediafax.

Remarcată în 1950, în rolul unei sclave în filmul "Quo Vadis", actriţa italiană Sophia Loren a jucat alături de cei mai mari actori hollywoodieni ai anilor '50 şi '60 şi a alcătuit un cuplu mitic împreună cu compatriotul ei Marcello Mastroianni în câteva lungmetraje foarte apreciate.

Rolul ţărăncii din "Ciociara" de Vittorio De Sica (1960) i-a adus Sophiei Loren premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal şi premiul pentru interpretare feminină la Cannes.



Foto: Hepta, AFP/Mediafax, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Octombrie 2013
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Vivi pe 27 Oct 2013, 13:26
    Sophia Loren

    Aceasta minunata doamna ne arata ce inseamna sa imbatranesti frumos, cu demnitate, eleganta si inteligenta. Cat despre actrita Sophia Loren ce se poate spune mai mult decat talent, talent, talent...

    0
    0

  • Gabi pe 26 Oct 2013, 00:14
    @ileana petrescu Ce intelegi tu prin MCP?

    Eu sunt un MCP, adica Microsoft Certified Professional. Se obtine dupa un examen mai draconic decat cele de licenta sau bac si sunt curios daca are si conotatii negative. Cat despre Sophia,o actrita jos palaria. Imi place si ca nu i s-a suit la cap statutul de vedeta, si nici nu s-a maritat si ras-maritat ca alte vedete. " Despite her position as showbiz royalty, she relishes her discrete, low-profile lifestyle, claiming throughout the years "Showbusiness is what I do, not what I am." With a career that has already spanned six decades and been honored with 50 awards, Sophia Loren remains one of the most beloved and recognizable figures in the international film world."

    1
    0

  • carmen pe 25 Oct 2013, 20:48
    Super artista, super femeie!

    Daca sti sa porti o astfel de tinuta, o poti face la orice varsta... Sophia Loren STIE si POATE!

    2
    0

  • ileana petrescu pe 25 Oct 2013, 18:55
    MARE artista ,o legenda!

    Cel care a comentat la 12.32 este : sovin si MCP! Vine din jungla,o spune si ortografia! Sophia a incantat privire,sufletul si spiritul a milioane de oameni !

    5
    0

  • criveanu gabriela pe 24 Oct 2013, 13:02
    Minunat!

    Intr/adevar este minunata!

    4
    0

  • andre pe 24 Oct 2013, 12:32
    baba nebuna!

    tinuta din prima fotografie este total inadecvata unei femei de varsta ei. arata respingator!

    9
    8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod