Distracţie. Taylor Swift, petrecere cu stil după succesul de la gala premiilor Grammy

Vedeta a sărbătorit cele trei trofee câştigate, alături de iubitul său, Calvin Harris, şi câteva prietene. Ca de obicei, ea arăta senzaţional.

Cântăreaţa pop-country a câştigat cel mai important premiu al galei Grammy 2016, trofeul pentru albumul anului, pentru discul său "1989", devenind astfel prima femeie care a câştigat acest premiu de două ori. Ea a mai primit trei trofee, inclusiv cel pentru cel mai bun album pop vocal, tot pentru "1989", cel mai bine vândut album din lume în 2014. "Fiind prima femeie care câştigă premiul pentru albumul anului de două ori la gala Grammy, doresc să le spun tinerelor: Vor fi oameni care pe parcursul drumului vostru vor încerca să vă submineze sau să profite de pe urma succesului vostru sau a celebrităţii voastre.

Dar dacă vă concentraţi asupra muncii voastre şi nu lăsaţi acele persoane să vă abată de la drumul vostru, cândva, când veţi ajunge unde vă doriţi, vă puteţi uita în jur şi veţi şti că voi şi oamenii care vă iubesc v-au adus acolo. Şi acesta va fi cel mai fericit sentiment din lume", a spus Taylor Swift în discursul rostit pe scenă.

Un triumf care se cuvenea să fie sărbătorit pe măsură. Artista în vârstă de 26 de ani a participat la o petrecere, luni noapte, împreună cu iubitul ei, DJ-ul Calvin Harris, şi bunele sale prietene Lorde (19 ani) şi Ellie Goulding (29 de ani).
Nu mai e nicio surpriză că Taylor arăta senzaţional: îmbrăcată într-un deux-pieces sexy (fustă mini şi top crem cu inserţii aurii) şi încălţată cu pantofi aurii cu tocuri înalte, care îi prelungeau şi mai mult picioarele nesfârşite, vedeta părea o păpuşă Barbie care a prins viaţă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod