Diane Keaton dezvăluie de ce nu s-a căsătorit niciodată: „Nu am mai fost la o întâlnire de, aș spune, 35 de ani”

De ce nu și-a găsit niciodată marea iubire și ce a învățat actrița, Diane Keaton, de-a lungul vieții despre fericire?

Diane Keaton are o carieră în actorie de peste 5 decenii. Unul dintre rolurile sale memorabile, cel al lui Annie Hall, i-a adus un Oscar pentru cea mai bună actriță, la doar 7 ani de la prima sa apariție pe marele ecran.

În timp ce Diane a continuat să ne uimească cu talentul ei, ea nu și-a găsit niciodată adevărata dragoste și a învățat că fericirea nu merge mână în mână cu dragostea.

Cine este Diane Keaton?


Diane Keaton s-a născut pe 5 ianuarie 1946 ca Diane Hall în Los Angeles, California.

Mama lui Diane, Dorothy, a câștigat un concurs pentru gospodine, care mai târziu a inspirat-o pe fiica ei să-și continue interesul pentru actorie.

În liceu, a fost un membru activ al cluburilor de teatru și mai târziu a continuat să studieze cu profesioniști.

O stea se naște


În 1968, Diane a devenit supleantă pentru rolul principal feminin din musicalul de pe Broadway, Hair, și câteva luni mai târziu a obținut un rol în piesa lui Woody Allen, Play It Again, Sam.

Anul următor, tânăra actriță a debutat în film în Lovers and Other Strangers și a apărut în câteva roluri mai mici, inclusiv câteva reclame la deodorant.

În 1972, Diane Keaton a fost distribuită în filmul lui Coppola, The Godfather, în rolul Kay Adams, rol pe care l-a jucat și în următoarele două părți ale filmului. Nașul a primit un premiu Oscar pentru cel mai bun film și a devenit un succes financiar uriaș, care, la rândul său, a făcut-o pe Diane o actriță consacrată la vârsta de 26 de ani.

Câțiva ani mai târziu, Keaton a apărut în Annie Hall regizat de Woody Allen, unde a jucat rolul principal și a primit un premiu Oscar pentru cea mai bună actriță. Actrița îl cunoscuse pe Allen cu câțiva ani în urmă și între cei doi a existat o scurtă poveste de dragoste. Relația lor profesională a continuat însă timp de zeci de ani și au colaborat la 8 filme.

A avut relații de dragoste cu colegi actori


Deși Diane Keaton nu s-a căsătorit niciodată, a avut o serie de relații de dragoste cu bărbați din industria cinematografică.

După ce relația ei romantică cu Allen s-a încheiat, Diane s-a întâlnit cu colegul ei din The Godfather, Al Pacino, și cu Warren Beatty, alături de care a jucat în Reds.

O actriță valoroasă, versatilă


Anii '70 s-au dovedit a fi un deceniu foarte reușit pentru cariera Dianei, dar nu a dat semne de încetinire nici în anii '80 și '90. De la interpretarea soției unui director de închisoare în drama istorică Mrs. Soffel până la apariția sa ca mamă a 2 copii în comedia Father of the Bride, actrița multitalentată și-a asumat cu ușurință diferite personaje.

Opinii despre căsătorie


După ce idilele sale din anii ’80 și ’90 s-au încheiat, Diane a ales să nu mai caute dragostea adevărată. Într-o discuție publică cu Lisa Kudrow de acum câțiva ani, celebra actriță a vorbit despre decizia ei de a nu se căsători niciodată.

Deși Diane l-a apreciat mult pe tatăl ei, ea a dezvăluit că mariajul mamei sale a influențat-o să nu se căsătorească niciodată.

"Simt că a ales familia în locul viselor ei. Și a fost cea mai bună mamă, dar cred că ea este motivul pentru care nu m-am căsătorit. Nu am vrut să renunț la independența mea."

A devenit mamă singură la 50 de ani prin adopție


Diane a decis să devină mamă când avea 50 de ani, adoptându-și fiica, Dexter, în 1996 și pe fiul său, Duke, 5 ani mai târziu. Pentru că Diane nu și-a găsit niciodată iubirea vieții sale, ea a acceptat să fie mamă singură și și-a crescut singură cei 2 copii.

"Materitatea m-a schimbat complet", a dezvăluit Diane într-un interviu.

"Nu am fost la o întâlnire de, aș spune, 35 de ani"


Diane Keaton este foarte mulțumită să se concentreze asupra carierei sale și să petreacă timp cu copiii ei acum adulți.

Într-un interviu din 2019, actrița a dezvăluit că a renunțat definitiv la întâlniri cu mai bine de 3 decenii în urmă.

"Nu am fost la o întâlnire de, aș spune, 35 de ani", a spus Diane pentru o revistă, adăugând că "Am mulți prieteni bărbați. Am mulți prieteni, dar nu am întâlniri."

Cu câțiva ani în urmă, Diane declara : "Iubirile vieții mele sunt copiii mei și mama mea. Nu simt că am nevoie de un bărbat. Nu mă înțelege greșit, iubesc bărbații... dar am copii și munca mea. Este de ajuns pentru mine."

 

  • Galerie foto mai sus!

Sursă: brightside
Foto: hepta

8 Iunie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod