Diana Știrbu organizează a doua ediție a taberei de slăbit „Bye Bye Belly Camp“

Diana Știrbu, instructor internațional de kangoo jumps și antrenoarea preferată de Adela Popescu sau Sore, organizează, în perioada 16 – 22 iunie, în stațiunea Olănești, a doua ediție a taberei de slăbit „Bye Bye Belly Camp“.
“Bye Bye Belly Camp este o combinație între antrenamente intense și regim alimentar care să vă aducă în cea mai bună formă înainte de concediul de vară. Scopul taberei este atât scăderea în greutate, cât și adoptarea unui stil de viață sănătos. Participantele pot slăbi între 3 și 5 kilograme. Ne vom antrena intens cu ghetele kangoo jumps, vom face exerciții în aer liber, vom urca pe munte, vom face aqua gym în bazinele cu apă sulfuroasă și, bineînțeles, vom învăța să mâncăm sănătos”, a explicat Diana Știrbu.

Disciplina va fi un element esențial în tabără, programul va fi înmânat în momentul cazării, iar Diana va îmbina buna dispoziție cu rigurozitatea, astfel că rezultatele nu vor întârzia să apară.
Tabăra este structurată pe 7, respectiv 4 zile, iar înscrierile se pot face până pe 10 iunie la adresa de mail bbb@dianastirbu.ro. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul dianastirbu.ro.
13 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod