Diana Dumitrescu, transformata in „Zana Toamnei“

Diana Dumitrescu a fost transformata de stilisti in “Zana toamnei” in cadrul rubricii “Transformari radicale by Jovsky” de pe site-ul zonamondena.ro. Actrita a primit cu entuziasm provocarea de a se lasa pe mana specialistilor de la Jovsky Studio si de a se preschimba intr-un altfel de personaj, de a intra intr-un rol nou si inedit si de a inaugura o rubrica despre indrazneala, imaginatie si creativitate.

Nascuta toamna, in luna septembrie si in zodia Balantei, Diana Dumitrescu spune despre ea ca este o persoana deschisa si curioasa, gata sa experimenteze tot ceea ce este nou: “Tocmai pentru ca sunt nascuta toamna si pentru ca am tot avut schimbari de look si am facut sedinte foto inedite, incercand schimbari si diferite personaje, m-a bucurat aceasta propunere. Mi-au venit in minte cartile de cand eram copil unde toamna era ilustrata in diferite feluri si mi-a placut sa dau viata anotimpului meu preferat.

Pe Adrian Perjovschi il cunosc de aproape 9 ani si am colaborat intotdeauna foarte bine. La cele mai multe din evenimentele importante din viata mea, el si echipa lui au fost cei care m-au pregatit. Iar pentru schimbarile de look de-a lungul timpului el este responsabil”, spune Diana Dumitrescu.



“Pregatim transformari radicale atat in ceea ce priveste culoarea cat si tunsoarea. Urmarim sa gasim cel mai bun look, cea mai buna tunsoare, care sa se potriveasca cu personalitatea si fizionomia celei sau celui care vrea sa incerce o schimbare uluitoare in doar cateva ore.

Pentru “Toamna Diana Dumitrescu” am ales sa-i deschidem culoarea cu doua tonuri si sa pastram un reflex intermediar intre rece si cald, iar buclele lejere si dezordonate sa accentueze aerul romantic, sexy, tomnatic”, declara hair stylist-ul Adrian Perjovschi.

1 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod