Diana Dumitrescu dezvaluie secretele ei in arta seductiei

Diana Dumitrescu dezvaluie secretele ei in arta seductiei pe blogul haircare.ro/blog si impartaseste cu cititoarele care sunt trucurile ei care nu dau niciodata gres in incercarea de cucerire a barbatilor.
“Buclele si rozul sunt secretele mele. Desi s-ar spune ca fug de culoarea roz, barbatii sunt mereu atrasi de femeile care poarta aceasta culoare. Daca adaugam niste bucle dezordonate, fluturam putin parul in vant si o privire misterioasa pe sub gene, l-ai cucerit numai decat. Acum, fie vorba intre noi, mie mi-a cam iesit”, marturiseste Diana Dumitrescu.

“Cea mai placuta senzatie, este a doua zi dimineata, cand parul tau buclat este ravasit, ai un umar gol, pentru ca tricoul lui este prea mare, iar el, se uita de pe celalalt scaun la tine, dupa ce ti-a facut cafeaua si spune: esti atat de frumoasa dimineata.
Pai, da, sunt, pentru ca buclele mele ravasite nu au cum sa ma faca sa ma simt altfel. Si daca eu asa ma simt, asta exprim. Cum imi fac eu buclele, pai simplu. Am intrat pe haircare.ro si mi-am luat un aparat pentru bucle pe care il pot folosi singura. Ce mi-a atras cel mai mult atentia a fost faptul ca astazi este Pink Friday si se doneaza 3% din incasari pentru Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (fabc.ro). Asa ca, mi-am luat tot de aici un sampon, masca si ulei hdratant, pentru ca m-am gandit ca asa particip si eu la o fapta buna”
, adauga Diana Dumitrescu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod