Dezvăluiri. Doinița Oancea recunoaşte că a trişat la „Ferma vedetelor”

Actrița a mărturisit că obișnuia să ascundă mâncare ca să aibă mai mult timp cu ce se hrăni şi pentru a rezista în condiţiile fixate de producătorii show-ului.
În noua ediţie a show-ului ce va începe în curând la Pro TV, alte 12 vedete se vor transforma în fermieri. „Ferma vedetelor” se va filma de această dată în Cipru, într-un loc departe de civilizaţie. Sorana, fosta componentă a trupei ASIA, Paul Ipate, Octavian Strunilă, Anda Ghiță, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipoș, Benny Adegbuyi, Maria Constantin și Marcel Toader vor lupta pentru a câştiga titlul. Show-ul se va desfăşura sub atenta supraveghere a Iuliei Vântur şi a lui Nea Raţă.


Actriţa Doiniţa Oancea, care a participat la prima ediţie, a povestit pentru ziarul Ring ce a simţit pe parcursul competiţiei şi le-a făcut câteva recomandări celor care vor concura în Cipru. "Din punctul meu de vedere, a fost foarte greu, condiţiile meteo au fost cumva împotriva noastră, ne-a fost foarte frig, plus că am trăit într-o căsuţă foarte modestă. Noi, practic, obişnuiţi cu alte condiţii, ne-am întors în timp pe durata acestui show de televiziune. Sunt conştientă însă că sunt oameni care trăiesc şi acum în astfel de condiţii, dar noi nu eram obişnuiţi.
În plus, faptul că eşti nevoit să trăieşti împreună cu alte 11 persoane, fiecare diferită de cealaltă, să ajungi să trăieşti din ce produci, să faci troc şi alte asemenea lucruri, este dificil"
, a spus ea.

Vedeta a dezvăluit că a apelat şi la un truc pentru a rezista în condiţiile dificile de la fermă - a ascuns mâncare pentru a putea rezista în condiţiile dure impuse de producători. "Cred însă că în noua ediţie, pentru că se filmează în Cipru, va fi mai uşor, acolo condiţiile meteo sunt diferite.
Psihicul este cel mai important într-un astfel de show, trebuie să ştii să te adaptezi şi să supravieţuieşti, să ştii să-ţi drămuieşti alimentele, eu tot timpul mai ascundeam şi le scoteam când rămâneam fără. Dacă există armonie între ei, ceea ce nu prea cred, cu siguranţă le va fi uşor",
a declarat Doiniţa Oancea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod