Despărţirile anului 2014. Află ce vedete şi-au părăsit partenerii!

30 Decembrie 2014
Dacă, pentru unele vedete, anul 2014 a fost unul care le-a adus satisfacţii, altele au trăit în acest an adevărate drame.
1 din 7

Andreea Bălan, înşelată de Keo de un an de zile

Cei doi artişti formau un cuplu de aproximativ şapte ani de zile, însă, de un an, Keo o înşela pe Andreea Bălan cu Misty. Andreea a aflat de relaţia paralelă a iubitului ei şi a decis să-l părăsească, deşi se gândea la el ca la viitorul ei soţ.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 30 Dec 2014, 17:27
    Mihaela Radulescu

    Mihaela Radulescu l-a inselat si tradat pe Dan Otil cu parasutistul, nici vorba de despartire de comun acord. Dani, a spus ca a fost o despartire de comun acord, ca sa salveze apaentele si sa aiba liniste din partea mass-mediei. El a iubit-o cu adevarat pe Mihaela, ea doar s-a folosit de el ca sa isi faca publicitate. Acuma ca e la protv, la o emisiune cu o audienta mai mare ca Neatza nu mai are nevoie de Dani si l-a agatat pe parasutist pentru bani si crede ea ca o sa capete si faima internationala. Ea o proasta care a calcat in picioare sentimentele unui om. Ce se poate mai dureros de atat. Uitati-va la emisiunea Neatza din ziua cand a aparut stirea ca Raduleasca e cu altul si vedeti-l pe Dani, e distrus, l-a ranit pe viata. Credeti-ma la inselat si tradat, cunosc foarte bine situatia din interior, dar de dragul lui Dani, nu spun mai mult. Ea nu mai merita nici o atentie...

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod