Demi Moore are o nouă "jucărie": A flirtat cu un tip de 23 de ani!

Actrița în vârstă de 51 de ani a fost văzută într-un club, în compania unui bărbat cu 28 de ani mai tânăr decât ea.

E limpede, Demi Moore are o slăbiciune pentru bărbații tineri. Foarte tineri. Atât de tineri, încât i-ar putea fi copii. De la mariajul cu Ashton Kutcher, actrița americană a ținut-o din floare în floare, fără să țină cont de diferențele de vârstă. Între ea și Ashton erau 16 ani, iar presa a pus divorțul lor pe seama acestui detaliu important într-o relație. Cu toate acestea, vedeta nu s-a oprit aici, doborând și acest record.

Potrivit site-ului Popdust, actrița în vârstă de 51 de ani a fost văzută, sâmbătă, în timp ce flirta, într-un club de noapte din Los Angeles, cu Alex Pettyfer (23 de ani).

Deși între ei e o diferență de 28 de ani, cei doi erau absorbiți unul de celălalt, scrie cotidianul britanic Daily Mail.



"Păreau doi îndrăgostiți care sunt împreună de mult timp", a spus o sursă pentru site-ul de mondenități Popdust. "Alex chiar a îmbrățișat-o, punându-și mâinile în jurul taliei ei. Era o chimie puternică între ei, au flirtat pe față. Și în ciuda diferenței de vârstă, formează o pereche pe cinste!", a mai spus persoana citată.

Reprezentanții celor doi nu au confirmat însă această relatare.



Dezvăluirea survine după ce luna trecută actrița americană a fost văzută în compania bateristului Sean Friday, în vârstă de 27 de ani, notează Daily Mail. Cei doi au dansat până dimineaţă în restaurantul hotelului Standard, din Hollywood, de unde au plecat abia în zori. "Au dansat şi au vorbit toată noaptea. Demi a zâmbit şi s-a simţit bine toată noaptea. Arăta foarte bine", a povestit o sursă pentru revista People.



Ultima aventură a actriţei a apărut la puţin timp după finalizarea divorţului de Ashton Kutcher, în noiembrie 2013, la aproape doi ani de la despărţirea lor.

Cei doi au pus punct unui mariaj de şase ani, după ce o femeie din San Diego a dezvăluit în presă faptul că a avut o aventură cu Kutcher.

Starul serialului "Doi bărbaţi şi jumătate" a înaintat actele de divorţ în decembrie 2012, dar procedura a durat mai mult timp, întrucât cuplul nu a convenit asupra modului de împărţire a averii lor, estimată la 300 de milioane de dolari.



În prezent, Ashton Kutcher are o relaţie cu partenera sa din serialul "That ‘70s Show", Mila Kunis.

La începutul lunii noiembrie, Kutcher a anunţat că intenţionează să se logodească cu aceasta.


Foto: Hepta / Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Februarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod