Declarațiile săptămânii. Irinel Columbeanu: "Monica a fost iubirea vieţii mele"

Eva.ro îţi prezintă cele mai interesante declaraţii pe care vedetele din România şi din străinătate le-au făcut în această săptămână. Omul de afaceri a declarat la RTV că regretă despărțirea de fosta lui soție și că nu mai există nicio șansă de împăcare.
Eva.ro îţi prezintă cele mai interesante declaraţii pe care vedetele din România şi din străinătate le-au făcut în această săptămână. Omul de afaceri a declarat la RTV că regretă despărțirea de fosta lui soție și că nu mai există nicio șansă de împăcare.
 
"Decât singurătate în doi, mai bine o iau de la capăt pe cont propriu"
Ellie White a declarat, într-un interviu publicat de revista Tabu, că ere puterea s-o ia singură de la capăt dacă s-ar dovedi că Doru Tîncă nu este bărbatul vieţii ei sau dacă ar afla că a fost înșelată


"Faptul că trebuie să umbli alături de o găină pentru a căpăta o minimă candoare din partea tovarășilor de specie mi se pare la fel de umilitor precum un viol"
Giulia Anghelescu a replicat ironic, pe internet, după ce Iulia Albu i-a criticat stilul vestimentar


"Nu m-am căsătorit cu nimeni, asta e singura declarație pe care pot să o dau"
Primele cuvinte ale Iuliei Vântur după ce s-a întors din India.
Sursa: cancan.ro


"Femeia e ca maşină... tu o păzeşti şi altu' ţi-o buşeşte!!!..haha"
Oana Lis a postat pe Facebook o glumă interpretabilă


"Mie nu îmi place să folosesc prezervative. Nu-mi place cuvântul prezervativ" 
Brigitte Sfăt a spus în emisiunea "Happy Hour", de la Pro TV, că Ilie Năstase îi face glume, punându-i prezervative în bagajele de vacanţă


"De când m-am tuns, toată lumea întoarce capul după mine, deci nici nu mai contează cu ce mă îmbrac"
Giulia Anghelescu a explicat în emisiunea "Poveştiri adevărate" de ce nu refuză să poarte ținute nonconformiste


"Bogdan este un bărbat foarte frumos, iar ce e frumos şi lui Dumnezeu îi place.
E un bărbat interesant, dar este mult mai tânăr decât mine"
Gabriela Cristea a explicat, în emisiunea "WOWbiz", de la Kanal D, de ce este imposibilă o relație cu Bogdan Vlădău


"Dacă este o chestie de PR, tot respectul. Publicului îi plac astfel de lucruri. Dacă e pe bune, felicitări, ce să zic? Deşi eu aş fi combinat-o cu Smiley, se potrivea mai bine"
Tom Boxer, DJ-ul şi producătorul care a lansat-o pe Antonia, nu crede că relația dintre Antonia și Alex Velea. Sursa: Click!


"Mi-e silă de câtă opulenţă văd, de prostie, de câţi analfabeţi apar sub formă de invitaţi, de câte false vedete cu pretenţii de dive şi divi, şi de câtă inspiraţie în a <<distra>> şi relaxa ochiul telespectatorilor"
Aurelian Temişan a lansat pe Facebook un atac împotriva falselor vedete care apar la televizor și care aduc prejudicii showbiz-ului autohthon


"În nici o conversaţie cu Victor Slav nu am menţionat numele Biancăi Drăguşanu"
Anda Adam a declarat pentru Libertatea că nu i-a trimis fostului ei iubit mesaje prin care îl roagă să nu se însoare cu roşcata


"Ştiu, e o formă de expresie, o să treacă"
Mihaela Rădulescu a scris pe Facebook că nu poate rezona la formele de dans "cool" de astăzi, "adică la manifestările alea de stat în cap şi-n mâini, la mişcările de-o impecabilă vulgaritate, executate pe cuburi...
de dansatoare din cluburi, la băieţii care dansează doar cu mâna la prohap, nădragii aproape în pericol de cădere liberă şi privirea-n pământ, sub şapcă"


Foto: Mediafax



 
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Iulie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod