De Luxe - schimbare de imagine si de stil muzical

Formatia De Luxe, adica Zayra (Alina Tudor) si Vanessa (Alina Inyan Emem), pregateste lansarea unui nou album si, o data cu acesta, fetele s-au hotarat nu doar sa abordeze un alt look si stil vestimentar, dar sa incerce si un alt gen de muzica. Dupa cum spun ele, este un stil care nu se regaseste momentan pe piata romaneasca de muzica si, tocmai de aceea, spera ca vor avea mai mult succes.

Desi fetele de la De Luxe "functioneaza" ca trupa de trei ani si ceva si au trecut prin diferite componente si schimbari, totusi nu au fost prea mult "curtate" de mass-media.

Daca incerci sa afli mai multe informatii despre formatia De Luxe apeland la Internet, te anunt ca nu vei gasi mare lucru.Si asta pentru ca s-a vorbit destul de putin pana acum despre Vanessa si Zayra.

- De unde a pornit ideea acestei schimbari de imagine?
- Zayra: Ideea a pornit de la Raluca Deusan, cea care se ocupa de noi la casa noastra de discuri, Intercont Music. Ea a fost "capul rautatilor"! Si pot spune ca avem o schimbare in totalitate: si la par, coafura, si la imbracaminte, si ca gen muzical...

- De ce s-a dorit aceasta schimbare?
- Zayra: Era nevoie de o schimbare, pentru ca trei ani de zile am mers pe un singur gen si ne-am gandit ca e timpul sa aducem ceva nou. Incepand cu look-ul, pentru ca asta se vede in primul rand, si continuand cu muzica. Asta se va vedea mai ales in momentul lansarii albumului, care va avea loc peste doua-trei saptamani, credem noi.

- Cine a colaborat cu voi pentru aceasta schimbare de imagine?
- Zayra: Paul Balaneanu, care este hair stylist, ne-a ajutat foarte mult, Raluca a fost alaturi de noi tot timpul...
- Vanessa: Bineinteles, toata echipa de specialisti - doamna Andreea Constantin, care este stilist, make-up artist a fost Camelia Draghici, plus o intreaga echipa care ne-a ajutat cu absolut orice.
- Zayra: Vreau sa spun ca de-abia asteptam sa ne schimbam look-ul, pentru ca, dupa aceea, a urmat o intreaga serie de poze. Am pozat pentru revista FHM, pentru album, si chiar se simtea nevoia unei schimbari.
Trebuia sa avem poze noi pentru albumul nou!
- Urmeaza sa facem poze si pentru revista Tabu. In curand se va intampla asta, probabil in apropierea lansarii albumului, adica peste doua-trei saptamani.

- Voi ati avut o anumita preferinta? Va doreati sa aratati intr-un anumit fel?
- Zayra: Nu, ne-am lasat "pe mana" specialistilor, pentru ca ei stiu intotdeauna mai bine, dar suntem amandoua foarte multumite de rezultat.

- Ce sfaturi v-au oferit specialistii, sfaturi pe care le puteti dezvalui si cititoarelor noastre?
- Zayra: Am primit mai ales sfaturi de machiaj. Ne-au invatat cum sa ne machiem profesionist. Ar fi multe de spus, dar cred ca cei mai in masura pentru acest lucru sunt tot ei, specialistii... Uite, de exemplu, look-ul meu de zi cu zi, natural, este cu parul ondulat, chiar cret. Dar look-ul de scena este diferit - am parul intins si chiar mai inchis la culoare.

- In ce masura ati adoptat schimbarea de look si in viata personala? Va imbracati cu alt gen de haine decat o faceati in mod obisnuit?
- Zayra: Da, am facut o schimbare care a patruns atat in viata profesionala, cat si in cea personala, de zi cu zi. (Zambeste) Imbracamintea si hainele pe care le purtam sunt sexy, provocatoare...
- Vanessa: Sunt haine casual insa, nimic spectaculos sau extravagant, de bun gust. Si se potrivesc foarte bine cu noul nostru stil muzical!

- Ce presupune schimbarea genului muzical? Spre ce fel de muzica v-ati indreptat?
- Zayra: De la dance ne-am orientat spre pop-rock. Este un gen total neabordat pana acum la noi: este pop-rock, dar are si influente R&B, este... altfel, o sa vezi! Chiar nu ai cu ce sa faci comparatie la noi! Este un gen total diferit de tot ceea ce exista acum pe piata romaneasca. Este ceva special, un stil pe care il aducem doar noi in muzica. Momentan...

- Ce imi puteti spune despre album?
- Zayra: Albumul are un titlu provizoriu deocamdata: "...restul nu conteaza" si va fi o co-productie Intercont Music - Twice Records. El va contine 11 piese...
- Vanessa: Si trei negative, pentru karaoke.
Bonus!
- Zayra: La piese au lucrat Marian Ionescu de la Directia 5, Vali "Prunus" Ionescu de la Voltaj, Andrei Vlad de la Open, Daniel Nicolae, ex K-RISMA... Si multi altii... Am avut colaborari diverse, pe mai multe planuri - si ca imagine, si ca muzica. Dupa cum se vede, stilul muzical inclina spre pop-rock.
- Vanessa: Lansarea va fi in curand, cu o conferinta de presa, cu petrecere, cu muzica... Dar nu va spunem unde! E o surpriza!

- Care este povestea noului vostru videoclip?
- Zayra: Clipul a fost filmat pentru piesa "Nu vreau iubirea ta" si filmarile au fost realizate in Twice, in doua zile. Ideea era urmatoarea: trebuia sa aratam ca, intr-un final, am ramas doar noi doua. Pentru ca am fost mai multe, au tot iesit pe parcurs din formatie, dar pana la urma noi am ramas. Practic, am vrut sa aratam cum s-a destramat trupa si cine a ramas pana in final.

- Au existat si intamplari amuzante la filmari?
- Zayra: Pot spune ca a fost un pic obositor, dar am facut fata. Au fost si intamplari haioase, care atunci nu au fost atat de amuzante (rade)! De exemplu, eu era sa imi ard parul de la o flacara amplasata pe scena, Vanessa si-a rupt tocul...
- Vanessa: Da, numai lucruri din acestea am patit...
- Zayra: Am avut si o coregrafie pentru videoclip.
- Vanessa: Da, am lucrat cu membrii trupei Masters, Alex Vranceanu si Florin Ponta. Am colaborat foarte bine. Filmarile acestui videoclip au durat doua zile. Aproape ca nu imi vine sa cred cata munca trebuie depusa pentru trei minute de videoclip...

- Care sunt planurile voastre de promovare a acestui material?
- Vanessa: Deocamdata nu ne gandim la un alt videoclip sau la o alta piesa pentru promovare. Vrem sa vedem cum "merge" videoclipul la piesa "Nu vreau iubirea ta" si, dupa lansarea albumului, incepem sa ne facem planuri pentru altceva.
- Zayra: Momentan, lansarea este principalul lucru la care ne gandim, ne pregatim pentru ea si pentru concerte. Avem foarte multe concerte, in toata tara. Uite, chiar sambata avem un concert la Oradea.
Am avut si la Cluj, Alba-Iulia, Baia Mare, Piatra Neamt, Tg. Mures, Arad, Timisoara... Am avut foarte multe "iesiri" si o sa mai avem si pe litoral, ca incepe sezonul... Deja incepem sa ne pregatim si pentru mare...

- Pentru ca nu puteam lasa neabordata si viata voastra... Ce imi puteti spune despre voi? Ce pasiuni aveti, cu ce va ocupati timpul liber etc.?
- Zayra: O mare pasiune a mea este modelingul, am urmat si niste cursuri de modeling, dar acum nu ma mai ocup de asta, ma ocup numai de muzica. Altceva? Sunt studenta la Teatru, in anul al doilea, la Hyperion, si pot sa spun ca ma descurc foarte bine si cu teatrul, si cu muzica, reusesc sa le impac pe amandoua.
- Vanessa: (Rade) Eu ce sa zic? Avem aceleasi pasiuni, ne plac aceleasi lucruri... Daca suntem "Scorpioance" amandoua!... Nascute in acelasi an, aceeasi luna, la doar o zi diferenta...
- Zayra: Eu sunt nascuta pe 2 noiembrie si Vanessa pe 3. Avem aceleasi gusturi, pasiuni, idei... Cateodata chiar ne citim gandurile!

- Vanessa, tu ce facultate urmezi?
- Eu sunt la Marketing, tot anul al doilea. Imi place facultatea, dar mai mult imi place muzica!
- Zayra: Bineinteles, muzica e pe primul loc!

- Cum va imaginati ca se vor desfasura lucrurile in viitor? Va ganditi sa profesati la un moment dat in domeniile pentru care va pregatiti?
- Vanessa: Da, normal, muzica nu poate sa dureze o vesnicie. Din pacate...
- Zayra: In orice caz, eu, momentan, sunt implicata in ambele planuri: si cu muzica, dar si cu actoria. Bineinteles, asa cum am spus, cariera muzicala are prioritate acum. Dar, peste ani buni (rade), probabil ca o sa ne orientam spre altceva, spre alte domenii.

- Care este relatia dintre voi?
- Zayra: Ne intelegem foarte bine. Ne cunoastem de foarte mult timp, am fost in liceu impreuna, in aceeasi clasa. Ne mai certam noi, asa, avem mici discutii pe cosmetice sau haine, dar ne impacam imediat.
- Vanessa: Suntem prietene, asta e foarte important.

- Care este secretul intretinerii voastre si cum reusiti sa va mentineti intr-o forma foarte buna?
- Zayra: Sincera sa fiu, eu nu merg la sala.
- Vanessa: (Rade) Nici eu!
- Zayra: Nici una dintre noi nu merge la sala, si mancam orice, si oricat vrem noi.
Nu ne abtinem deloc! Avem un metabolism care ne ajuta sa ne pastram silueta fara efort.

- Si, daca ar fi sa dati un sfat cititoarelor noastre, un sfat pentru o silueta de invidiat?
- Zayra: (Rade) Sa mearga la sala! E o solutie buna, chiar daca noi nu apelam la ea!
- Vanessa: Oricum, depinde de organism. Eu pot sa mananc si dulciuri, si mai gras, ca nu se depune. Dar, uite, noi bem foarte multe lichide. Asta cred ca este "cheia succesului" - consumul mare de lichide!

- Ce imi puteti spune despre mania shopping-ului? Vreuna dintre voi i-a cazut "victima"?
- Vanessa: (Rade) Ne place sa cheltuim banii!
- Zayra: Cand avem timp, acolo mergem - la cumparaturi!

- Cum arata o zi obisnuita din viata fetelor de la De Luxe?
- Zayra: Obisnuita? Repetitii...
- Vanessa: Cate 4-5 ore pe zi...
- Zayra: Canto, coregrafie, probabil si studio, cand este nevoie, iar, cand ne mai ramane timp, la cumparaturi, bineinteles (rade)! Stam foarte mult timp impreuna.
- Vanessa: Avem cam acelasi program. (Rade) Numai noaptea nu ne vedem! Asta daca nu avem concerte!

- Cum faceti fata cu atatea activitati si cu scoala?
- Vanessa: Ne descurcam. Trebuie! Mai citim prin taxi, mai invatam... Merge!

- Prietenii va mai vad?
- Vanessa: Nu prea avem timp, desi avem foarte multi prieteni.
- Zayra: Si, oricum, atunci cand iesim cu ei, iesim tot impreuna. Suntem nedespartite!

- Dar iubitii vostri?...
- Zayra: Ei, uite ca noi n-avem prieteni si vorbesc la modul cel mai serios. Si asa e cel mai bine! (Rade) Libere!
- Vanessa: Mai avem timp. Suntem tinere! Nici n-am implinit 21 de ani!

- Dar cu siguranta baietii roiesc in jurul vostru...
- Zayra: Asta da! Dar degeaba! Ne intereseaza deocamdata doar cariera muzicala si vrem sa ne concentram asupra ei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • flori pe 5 Feb 2009, 18:06
    vidioclipurile

    unde as-i putea gasi vidioclipurile voastre? poop

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod