De ce nu a purtat Kate Middleton rochie neagră la Premiile BAFTA 2018

Rochia verde a ducesei a atras atenţia la gala BAFTA şi i-a dezamăgit pe mulţi


Mai mulți utilizatori ai rețelelor de socializare s-au arătat dezamăgiți de ținuta ducesei, notează cotidianul britanic Daily Mail. "Sunt dezamăgită că Ducesa Kate Middleton nu a purtat negru la premiile BAFTA. Nu este ceva politic. E ceva feminin!", a scris o femeie.

"Știu că membrii familiei regale nu ar trebui să se implice în <<proteste>>... dar chiar ar fi fost ceva atât de rău dacă Kate Middleton ar fi purtat negru???", a scris pe Twitter jurnalista Rachel McGrath.

"Cum de se nu se simte Kate rușinată stând chiar în față cu rochia ei verde în timp ce alte femei poartă negru?"
, s-a mirat cineva.

"Sincer, ar fi trebuit să stea acasă dacă n-a fost în stare să susțină femeile", a comentat nemulțumită o altă utilizatoare a rețelei.

Altcineva s-a întrebat de ce unii membrii ai familiei regale iau poziție împotriva abuzurilor sexuale, iar alții nu o fac. "Dacă soacra ei, Ducesa de Cornwall (Camilla, n.r.) poate să ia poziție împotriva hărțuirii sexuale și să vorbească despre asta, atunci Kate poate purta lejer o rochie neagră fără să ridice semne de întrebare", a conchis cineva pe Twitter.

Potrivit Daily Mail, ediția de duminică a fost cea mai politizată din istoria galelor Premiilor BAFTA, aproape toate actrițele urmând exemplul vedetelor care au participat luna trecută la ceremonia de acordare a Globurilor de Aur.

Într-o scrisoare deschisă publicată înaintea galei Premiilor BAFTA, aproape 200 de vedete din Anglia și Irlanda își exprimă sprijinul în favoarea femeilor care au devenit victimele hărțuirii sexuale și a abuzurilor la locul de muncă.
O acțiune similară a fost lansată în urmă cu o lună la Hollywood și a condus la strângerea unor fonduri de 1,4 milioane de dolari din donațiile oferite de actrițe și de activiști.


Foto: Hepta

19 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod