De ce mariajul Prințului William cu Kate Middleton este diferit de alte mariaje din cadrul familiei regale

Cuplul format din Prințul William și Kate Middleton este, potrivit unui specialist în istoria casei regale, foarte diferit de alte cupluri din cadrul familiei regale. Iar motivul are legătură cu Kate Middleton, Ducesa de Cambridge.
William și Kate, care sunt părinții a trei copii - Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis - s-au întâlnit în timp ce erau colegi la o facultate din Scoția. De-a lungul timpului, prietenia lor s-a transformat într-o relație de iubire, iar acum sunt căsătoriți de zece ani.

Pe 29 aprilie 2011, William și Kate și-au făcut jurăminte de credință la Catedrala Westminster Abbey din Londra. Milioane de oameni din întreaga lume au urmărit ceremonia live la TV. Numeroase celebrități au participat la nunta regală, printre acestea numărându-se Elton John, David și Victoria Beckham sau regizorul Guy Ritchie.

Prințul William a cerut-o în căsătorie pe Catherine Middleton în toamna anului 2010, în timpul unei călătorii romantice în Kenya.
Ducele de Cambridge, al doilea în ordinea succesiunii la tron, s-a așezat într-un genunchi și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa la acea vreme oferindu-i inelul de logodnă care i-a aparținut mamei sale, Prințesa Diana.

Citește și: Cele mai frumoase fotografii cu familia regală realizate de Kate Middleton


Potrivit istoricului regal și autorului Sarah Gristwood, căsătoria dintre William și Kate nu a fost o mișcare strategică, spre deosebire de alte căsătorii regale din trecut.

„Din punct de vedere istoric, prinții se căsătoreau pentru a pune bazele unei alianțe cu o putere străină, dar căsătoria lui William cu Kate Middleton este diferită”, a declarat Gristwood pentru Vanity Fair în mai 2021.

„Kate Middleton este un om de rând și astfel a fost cimentată afilierea cu poporul britanic, ceea ce a adus multe beneficii monarhiei”, spune specialista.

„Familia regală probabil că privește și învață. Această fată din clasa de mijloc, provenită din Berkshire, a reușit o intrare fără cusur în familia regală.
A devenit dragă familiei și publicului”, a adăugat istoricul regal.

Încrederea lui Kate Middleton a crescut după zece ani în care a fost membru al familiei regale. Acum se ocupă de propriile sale proiecte. Ducesa a lansat cartea de fotografii „Hold Still”, care documentează viața în Marea Britanie în timpul pandemiei de coronavirus.

William și Kate sunt unii dintre cei mai populari membri ai familiei regale, mai ales după ce Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la atribuțiile lor ca membri seniori ai Casei Regale și s-au mutat în Statele Unite.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
2 Iunie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod