De ce îl iubeşte Sofia Vergara: Joe Manganiello îşi arată muşchii într-un poster publicitar

Logodnicul actriţei columbiene a pozat pe jumătate dezbrăcat pentru promovarea următorului său film, "Magic Mike XXL".

După despărţirea de Nick Loeb, voluptoasa Sofia Vergara s-a reorientat imediat şi şi-a găsit un nou partener, mai chipeş şi mai promiţător. Judecaţi singure ce promite, admirându-l în aproape toată splendoarea lui pe Joseph Michael "Joe" Manganiello, care îşi etalează abdomenul perfect, plin de "pătrăţele", într-o imagine penbtru posterul de promovare a noului film în care joacă, "Magic Mike XXL".

Un lucru e clar: logodnicul Sofiei Vergara poartă doar o pereche de jeanşi şi este într-o formă de zile mari.



Vorbind despre posibilitatea de a se dezbrăca în film, Joe a spus pentru "New York Post" că nu exclude această idee: "Aş putea să folosesc asta ca un plan B. Sau aş putea s-o fac pe degeaba pentru cineva care merită. Îmi sună tare distractiv."

Joe Manganiello va juca în noua producţie alături de alţi doi actori arătoşi, Matt Bomer şi Channing Tatum, iar aceştia au pozat şi ei într-o ipostază asemănătoare pentru a promova filmul care va fi lansat pe 1 iulie în Statele Unite şi pe 3 iulie în Marea Britanie.


Sofia Vergara şi Joe Manganiello s-au logodit de Crăciun, în Hawaii. Cei doi s-au cunoscut în vara anului trecut, la puţin timp după ce Sofia s-a despărţit de impresarul Nick Loeb, după o relaţie de doi ani.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Aprilie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod